Захтев за смену министарке Зоране Михајловић

Овим захтевамо да Влада Србије смени подпредседницу Владе и министарку Зорану Михајловић са свих државних и привредних функција које дотична обавља у Влади Србије или по наименовању Владе Србије због вођења изузетно анти државне, анти народне и анти српске политике. Агресивна анти српска и анти државна политика коју дотична сподоба води од наименовања на државне функције тотално је у супротности са правима и обавезама овлашћених лица Владе Републике Србије а пре свега је у тоталној супротности са интересима грађана Србије.

Сви добро знамо да је дотична сподоба била и остала главни извођач радова који је са позиције државног службеника учествовала у рушењу пројекта "Јужни ток" где је Републици Србији нанета немерљива материјална и нематеријална штета. Ради се о инвестицији вредној преко две милијарде евра  и губитку преко 5.000 радних места.

Дотична је на задњој седници Владе Србије гласала за усвајање британске резолуције о Сребреници у којој се Срби из Републике Српске и Србија као и целокупан српски народ лажно оптужују за геноцид, масовна силовања дечака и девојчица и захтева увођење Срба као геноцидне нације у све школске уџбенике у свету.

Од Владе Републике Србије овим путем захтевамо смену Зоране Михајловић која са позиције државног службеника и министра у Влади Републике Србије наноси немерљиву материјалну и нематеријалну штету Републици Србији и свим њеним грађанима.

Доста је више лудака који са позиција власти уништавају Србију и будућност свих њених грађана!!!

Милинко Милинчић    Kontaktirajte autora peticije