Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића !

Слобода за српску генералну полицију др Братислав Дикић!

1503284_334221633436401_1612171401404498596_n.jpg

Генерал Полиција др Братислав Дикић Србин, Православац и Родољуб говори истину, које Црна Гора која је међусобно признала Независно Косово не жели да чује!

Правда за Србина, Православца, Родољуба, Генерална полиција, др Братислава Дикица, који су се борили на Косову 1999. године, теже рањен у обраћању са шиптарским терористима. Јединствени који се усудио да гласи против НАТО савеза у Нишу, држиће протестну скупштину, против оних који су нас бомбардовали и запевали који је Србија број један у Европи по оболелим карцинома. И сам Дикић је тешко болан и кинуо је заиста у монастору Острог, да се свако верник и Православац помолио пред рељефом Светог Василија Острошког, гдје је долазио и раније, чак и онада гдје је било најтјеже и гдје је ток струје противтерористичке акције 04.06.1999 .одинот на КиМ теже и када е био на оповуку во болниците во Прнњу во ЦГ.Чак је и тада обшао је и наш светињ Острог! Шта можете видети и приложене фотографије. Значи, кренуо је у манастир Острог у Православну Светину да се пита за здравље, али је очигледно да Црногорци и Срби не верују у истог Бога, јер су Милогорци одавно продали веру за вечеру, највероватније на молитвени доручак у Васхингтону. Ниједно кретање не чини никакве државне ударе као што се односи на шиптарски и НАТО лобби. Дикић се једини усудио да дише глас у име свих Милица Ракић, у име свих зртава НАТО бомбардовања, у име свих мајки који ће вечитом у ужурби носити уранијум, а то је сад жртвено лигње у земљама, које није признало ништа српско и у којем су Срби Православци у чулустима албанских и Нато плаћеника. ЗАТО ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптужени брат Србина Братислава Дикица. Јир су Милогорци одавно продали веру за вечеру, највероватније на молитвеном доставку у Васхингтону. Ниједно кретање не чини никакве државне ударе као што се односи на шиптарски и НАТО лобби. Дикић се једини усудио да дише глас у име свих Милица Ракић, у име свих зртава НАТО бомбардовања, у име свих мајки који ће вечитом у ужурби носити уранијум, а то је сад жртвено лигње у земљама, које није признало ништа српско и у којем су Срби Православци у чулустима албанских и Нато плаћеника. ЗАТО ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптужени брат Србина Братислава Дикица. Јир су Милогорци одавно продали веру за вечеру, највероватније на молитвеном доставку у Васхингтону. Ниједно кретање не чини никакве државне ударе као што се односи на шиптарски и НАТО лобби. Дикић се једини усудио да дише глас у име свих Милица Ракић, у име свих зртава НАТО бомбардовања, у име свих мајки који ће вечитом у ужурби носити уранијум, а то је сад жртвено лигње у земљама, које није признало ништа српско и у којем су Срби Православци у чулустима албанских и Нато плаћеника. ЗАТО ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптужени брат Србина Братислава Дикица. у име свих жртава НАТО бомбардовања, у име свих мама које ће вече у урбима носити сиромашан уранијум и зато је поседа жртвено лигње у земљама, која није признала ништа српско и у којој су српски православци у чулустима албанских и Нато плаћеника. ЗАТО ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптужени брат Србина Братислава Дикица. у име свих жртава НАТО бомбардовања, у име свих мама које ће вече у урбима носити сиромашан уранијум и зато је поседа жртвено лигње у земљама, која није признала ништа српско и у којој су српски православци у чулустима албанских и Нато плаћеника. ЗАТО ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптужени брат Србина Братислава Дикица.10557307_305362742988957_2949277445775204382_n.jpg

На фотографији Генерал Братислав Дикић је тренутно противтерористичку акцију 04.06.1999.године на КиМ-у теже рањен и био је на опоравку код болница у Прњаву код ЦГ. Обашао је и наш светиње манастира Острог!

Правда је спора, али је достигнута. Јуче он, данас ми ... На њуга су успели албански и НАТО кипистром! Не дамо Дикића, ни било ко Србина, они који су протерали Православље, забранили Српску Православну Цркву, хапсели православне свесенике, српске генерале, сезонске раднике из Србије. Протерали су ћирилицу као окупаторско писмо, за Гаврила Принцип тврди да је терориста, а за Србе да су геноцидни и да морају признати геноцид у Сребреници. Исто говоре шта и Сташа Зиојић из Никшић, предводница "жена у црном", казаница и ругоба а по изгледу највероватније и трансвестит, која ће већ деценија плује по Србији. Шта режи за земљу која је прва признала Независно Косово, чија је застава слична јајој албански, где су почасни грађани Улциња Тачи и Рама, а први поеасни грађанин Подгорице Стипе Месић (сеӕате се оног Србе на врбе!). Одрекли се Његоша, одрекли се својом идентитетом да би били посланика Ујка Сема и Католика. Незваничне информације говоре да су милогорска полиција још од 1996. године, могућа чак и раније снабдевали са америчким кожним јакнама и да су још јада туда Православље окренули леђа. Борба за Дикица је борба за Православље. Брат Братислав Дикић се борио за Косово, чак и свој сопствени Заклетви српске Жандармерије, који је најилазио на тешкоће, уклањао је спомињање албанских терориста, а поставио је споменик убијеним полицама. Можда чак и раније снабдевали са америчким кожним јакамама и да су још јос тада Православље окренули леђа. Борба за Дикица је борба за Православље. Брат Братислав Дикић се борио за Косово, чак и свој сопствени Заклетви српске Жандармерије, који је најилазио на тешкоће, уклањао је спомињање албанских терориста, а поставио је споменик убијеним полицама. Можда чак и раније снабдевали са америчким кожним јакамама и да су још јос тада Православље окренули леђа. Борба за Дикица је борба за Православље. Брат Братислав Дикић се борио за Косово, чак и свој сопствени Заклетви српске Жандармерије, који је најилазио на тешкоће, уклањао је спомињање албанских терориста, а поставио је споменик убијеним полицама.

10624853_307532399428440_5125824367419407710_n_(2).jpg

Чему онада глава Србине, чему Православље? Ако је Јуде продао косову. Дикић је српски јунак и управо зато наша на удару оних који немају образа, који су први признали Независно Косово, који распадају нашу територију у корист Албанаца и Велике Албаније. Срби, не будите наивни, не жути, дигните глас за Србину, за брат који је први, иако тешко болан подигао глас у име свих НАТО жртава у име Србије застаде НАТО пројектилима. И зато је ута утамничен у милогорском касаму и зато је свећа жртвено лубање пала у клопку потолочених Милогораца Мила Дуванкеше. Чим је брат Дикић подигао сопствени глас против злочара који је оставио мртве, посмрт, пустош и радијацију и неке нове Цхернобиле, одмах је поставио трн у оком отимачима других територија и душемима Србије. Ставите прст на чело и размислите, што им је потребно баш српски генерал за наводне државне ударце у Црној Гори?! Па одуд што ово намјештаја Малогораца добијају на тежини. Требао им је човјек од угледа и аутора, не било ко, а да уз том има чено, одликовања, безрекорну биографију, а да је промотер Православља и родољубља. Једном речју, Србин који би служио као тег на кантару Јустици, да лажна оптузница добија на тежини, јер без Дикије, и оптузница је преплављеног Мила је провидна целофан. Требао им је Дикић је био верник, јел је редовно обилазио српске манастире, био на Хиландару често, исао у Острогу, склаљио од монаха и монаха и бележио је видео снимке, забављене старије српске песме. Желела је да открије истину о убијеним полицајцима Косова, који су шиптари масакрирали мотор тестере,

0133.jpg

Срби не наседите, сазнајте да су Црногорци гуе у недрима, професионални нарикце и гуљари од каменара који су продали своју вјеру за вечер, ово се не односе на тренутак Србе порекло из Црне Горе. И како су говорили мудре поглави, храни пса да те уједе. Црна Гора је признање Независног Косова била је та гуја у недрими и то напрско пето ко је храна и који је уље за Срце-Косово! И зашто Србија треба да се сети и неких ранијих забадања ножа у леђа од земље некашање браће. А што изрека каже: Ако и браћа, нисмо нам кесе сестре. Елем, година 1945. Још један је низак ударац Србије са Косова и Метохије, из земље Црне Горе. У питању је поп Влада Зецевиц Црногорац, који је у време Титове владавине обављао функцију министра полиције. И тада је Зецевиц потписао документ у ком се за 250 000 хиљада хиљада српских родитеља, трајно забрањује повратак Косова и Метохија! На српско Извористе и Корениште! И Тај Црногорац Влада Зецевиц у Србији има свој споменик и улицу која носи своје име. Зар није било логично да спомене добити сву маљу Милицу Ракић и остале жртве НАТО бомбардовања, да свети Стевановић убијени из шиптарског рука добили своју улицу и свој спомен цесме, А порусити издајничка ругла.

12308682_454635881405163_5681600916596478142_n_(1).jpg

Црногорци су дуго рекли своје и коме припадају. ЗАТО ЈЕ ЈЕ НИЈЕ КАСНО НИСКОГ САДА, ЈЕР СУ СРЕДЊИХ СТРАНИХ НАРОДНИХ ДРУШТАВА, НА ЊИХОВОЈ ЗАБОРАВИ ЖЕЛИ, НАКУЈУ СВЕ ПРАВИЛЕГИЈЕ У СРБИЈИ, НЕ ИКУ НАМУ КАМЕНАРУ И НЕК ТУЖИЛАЦ САДА ДО МОЛА. Прочишћити све службе безбедности и најуритијих овија из каменара, који не раде за српску службу, већ су критићи своје мајчине државе Милоришићи, који не признаје ништа српско. да се у Србији Србин пита, да Србин Буде Домаћин, а не слушаоци НАТО савеза и Ватиканке службе .. Извињавам се унапред Ортходок Сербама. И још једна слобода за Србију Генералну полицију др Братислав Дикић.! Сете се само како су Албанци из Македоније дочекали своју сапемеником у мртвачком сандућима, најтеже делом, мада су у питању албански терористи ,, као су Муслимани дочекивали Орићу, са којим овацијом је дочакао ратни злочин у Хрватској Анте Готовина, а ми смо се предали предати и шта је и гдје су наши најзеслужнији и најутицајнији Срби у пансиону. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. са којим овацијом је дочакао ратни злоцин у Хрватској Анте Готовина, а ми смо се предали предали и зутимо и кад су наши најмоћнији и најутицајнији Срби у пансиону. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. са којим овацијом је дочакао ратни злоцин у Хрватској Анте Готовина, а ми смо се предали предали и зутимо и кад су наши најмоћнији и најутицајнији Срби у пансиону. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. а ми смо се предупали предали и узимамо и кад наше најзаслужније и најутицајнији Срби у пансиону. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. а ми смо се предупали предали и узимамо и кад наше најзаслужније и најутицајнији Срби у пансиону. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. За сваког Србина треба борити ко за зеницу свога ока где се налазио, а посебно за херој какав је Генерал Полиција др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишљија! Наш херо! Да није тако, да ли би Шиптари по сазнањима ВОА већи пут покушали да убију нешто? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. зар би Шиптари по сазнањима ВОА више пута покушали на неком атентату? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас. зар би Шиптари по сазнањима ВОА више пута покушали на неком атентату? Не стављајте Србе на америчку пропаганду Трилог Запада, ја сам Сунце се потресао на истоку рађа, зар не? Борба за Дикица је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју вјеру, територију, националну идентитету, писмо,, порекло, родитељ, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дизни глас.

Hrvatska-presuda-Sindjelicu_(1).jpg

Јер све што раде је у циклусу показивања Срба и распадања српске земље. . Доказ је и случај брата Дикица. Говорио је против НАТО-а, што би рекло и милијон Срба, а ухапсен је у Црној Гори, непосредно пред сам уласак Црне Горе у НАТО. Све је јасно како и да је у питању је чист намјештаљка.! Неколико лажних свједока, продати за шаку долара и то је то. А посебно какав им је тек сведок сарадник? Саша Синђелић је оптужен за убиство и другу кривичну радњу, нити у једном цивилизовану и озбиљно земљиште да свједочи, а камоли да ожујка базира на свједочењу једног кривичног дјела, нити Црну Гору ништа озбиљно, јере постаје земља без корене, идентитета, католичка прчија. ... И зато што свештеници Црногорца у Србији избјегавају са руководством, јер у Црној Гори нема ни једног јединог Србина на функцијама. Друго, они су се одредили одавно и посједовали су страни држављани у Србији. Они су ови гуе у недрими који требају ракринки и отјерали паљење крпа у својим каменијама да више у Србији није водио акцију силовитог и неправилног покрстања и католичења Срба. Извињавам се часним Србима из Црне Горе, који су и сами окупирани од стране државе и странака. Србин на челу Србије! Србин да се пита. А за браћу Србина Братислава Дикија - СЛОБОДА! Јер: - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ! А за браћу Србина Братислава Дикија - СЛОБОДА! Јер: - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ! А за браћу Србина Братислава Дикија - СЛОБОДА! Јер: - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ!

Оптужница која се темељи на изсузу једног кривичног дела !!!

10276481_1408156472789765_894470487_n.jpg

А шта ће рећи оне небоје жене из невладиних организација које ме болују, јер такве икомплексиране ругобе, позеленеле од буђи, и амерички новчаница, ни један нормалан мушкарац не би ни преко поњеве, нити за брдо карамела. Залуд јаучу по улица плејуса Србе. Не ви Срби ни живу силу, а камоли ни акрепе! Свети за један, један за све! Како је рекао Свети Сава: - Само слага Србина Спавава! Уједињени су Срби против тиринане .... Слободу за Дикићу, јел је наш гор списак, обкринкали лажне гузоре који имају своје десет црногорских заповести, док Срби имају Десет Божјих Заповести, а једна од њих гласи: - НЕ СВЕДОЧИ ПРАЗНО НА БЛИЗХЈАГУ СВЕГА! Судеци по свему сто се играла последње деценије, Црногорци су проверени лазови! Шака ада продата са шаку долара. Популена лула Мила двојка и рајна секира Запада.

Чак и на црногорском сахранама обичаји су за чување, појединци издају професионалне нарикице да им плакају покојника. Немамо сузу ни за најроднејше. На српском гробовима се плач и јаук чије. Они заплаћућу крокодилском сузаму само кад се улажу Ујка Сему, донодоравајући се за доларе. У Србији за такве постојеће изрека - ебали би се за динар, ма за петопарац. Све ће Милогорци урадићи због својих интересовања и гусица и нагузити се западу ако треба и распродати српски териториј Шиптарима, ако треба .... Нек ти је за науку -.Србијо! После прогласења Независни Косова од државе Црна Горе, јасно ти је које си гуе у недрими чувао и ко си пса ранила да те ује и стаде книфе у леђа и срце - Косово! Не пса, то је преглавна реч, њега ђукелу ...

Семе се издајничко затрло! И семе и племе, камен на камену да не остане кад кидишу на Православну Србе!

СЛОБОДА ЗА ДИКИЋА! Јер: - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ!

Цртеж_без_наслова_(85).jpg

хттп://ввв.корени.рс/сви-смо-ми-братислав-дики