Da li, posmatrajući kompletnu istoriju rada, a naročito imajući u vidu poslednje događaje imate povjerenja u rukovodstvo i rad Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - MUP?

Imajući u vidu događanja i seriju tekstova koji su se poslednjih dana pojavili u medijima a koji govore o misterioznim banjalučkim nestancima, neriješenim ubistvima, kao i kontradiktornim informacijama o smrti našeg dragog sugrađanina, drugara, sina, studenta, Davida Dragičevića, odlučili smo se da vama dragi gradjani, u narednih osam (8) dana, damo priliku da se u tom smislu izjasnite o povjerenju u rukovodstvo i rad MUP-a - policije Republike Srpske.

Budući da smo svjedoci toga da Republika Srpska i Banja Luka trenutno neodoljivo podsjećaju na Srbiju i Beograd mračnih devedesetih i početkom dvehiljaditih, ovim putem želimo da pozovemo sve građane da zajedno sa nama izvrše pritisak kako bi se određena pitanja iz oblasti bezbjednosti napokon riješila, počevši od rješenja slučaja našeg, tragično nastradalog sugrađanina Davida Dragičevića, jer, danas je to David a sutra može biti bilo ko od nas.

Ovim putem pozivamo vas da se o ovom pitanju izjasnite u što većem broju jer, policija Republike Srpske treba da bude na usluzi i "običnim" građanima, uz nas i za nas a ne protiv nas.

Napomena:
  • Ukoliko u peticiji ne želite u napisati vaše ime i prezime, možete jednostavno staviti N.N.
  • Glasate tako što u komentaru date vaš odgovor na postavljeno pitanje.
  • Ukoliko imate povjerenje u rukovodstvo i rad MUP-a, u rubriku "potpisujem zato što...", upišite "da" ili,  "imam povjerenje".
  • Ukoliko nemate povjerenje u rukovodstvo i rad MUP-a, u rubriku "potpisujem zato što...", upišite "ne" ili "nemam povjerenje".
  • Po vašem izboru možete ostaviti i dodatni komentar uz odgovor.

ReStart Srpska, +387(0)63657946    Kontaktirajte autora peticije