Peticija za povećanje popusta (subvencija) za infostan-DESETKA ZA NATALITET

peticija_infostan.jpgPorodice sa decom u našoj zemlji država kažnjava umesto da ih stimuliše.Naime, rođenjem svakog  deteta,  umesto da ih država nagradi, ona ih kažnjava tako sto im  povećava račune  za INFOSTAN u proseku za 300 do 1000 dinara. Zato ovom peticijom trazimo da se za svako dete odobri popust (subvencija) od 5 %, a za decu sa invaliditetom 10% i da se poveća popust (subvencija) za redovne platiše na 10% jer se pokazalo da su najredovnije platiše penzioneri i ostale socijalne kategorije. DODATNI POPUSTI : 5% - po detetu, sve dok je dete na redovnom školovanju. 10% - po detetu sa invaliditetom koje prima tudju negu i pomoc Popust za redovne platise 5% - posle 1 godine redovnog plaćanja,  6% - posle 1,5  godine redovnog plaćanja,  7% - posle 2  godine redovnog plaćanja,  8% - posle 3  godine redovnog plaćanja,  9% - posle 4  godine redovnog plaćanja,  10% - posle 5  godina redovnog plaćanja

Predrag Raković - Udruženje građana sa invaliditetom Novi horizont    Kontaktirajte autora peticije