VRATIMO JASMINA HASICA U ZVEZDE GRANDA

Gost

/ #165

2014-06-17 13:09

Nisam sigurna da bi se nasla neka "zvezda" Granda, za koju bi se skupilo ovoliko glasova (a bice ih jos)... iako su, kao, svi prosli, a on nije! Namestaljka, nego sta!

Hvalili ga jesu prvih par nastupa, a onda je "glavni" (Saban) zavrnuo ventil i rekao "on nece ici dalje". Sigurna sam.  Trebalo je samo videti njegov pogled kad je poslednji put Jasmin nastupao... Da ne govorim o cinjenici da mu nije dao ni bod, a da su cak i oni, koji su ga hvalili da je bio izuzetan, davali po pet poena!

Bas cudno, "odlican - pet"! Cega se boje?! Ili koga?! Saban je covek s velikim uticajem i ako je on taj, koji se boji Jasminovog uspeha i koci stvar, onda ni drugi clanovi nece ici protiv njega. Tako to funkcionise... Da ne znaju sta su izgubili, o, znaju jako dobro!... Da nije mozda "zet" bolji pevac od Jasmina?! I tu su svi pristrasni... zbog Zorice.

Ispao je jos jedan decko iz BiH, koji je izuzetno muzikalan, mislim da se zove Minel... nisam gledala tu emisiju i ne znam kako je do toga doslo... verovatno u onim duelima. To isto nije fer nacin ispadanja, jer od dva dobra jedan mora ispasti, a od dva losa jedan mora ostati, iako bi bilo fer da pevaju uvek dobar i losiji...kako bi ostali najbolji.

Ja samo mislim da ovu peticiju treba dovesti do bar 10.000 glasova, kako bi se skotovima dokazalo da su NAMESTILI REZULTAT!!! Jer, ne verujem da ijedan kandidat dobije toliko glasova prilikom svakog glasanja. Saljite peticiju dalje, mnogi i ne znaju za nju...

Jasmine, zelim ti da se vratis i udjes minimum u prva tri!!!...