DOSTA!!!!!!!!!

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji DOSTA!!!!!!!!!

Gost

2015-03-26 13:29

zato sto je nosioc liste veliki lazov

Gost

2015-03-26 17:31

Vladan mnogo laze i sluzi se ulicarskim recnikom.

Gost

2015-03-27 13:11

Pisite malo opsirnije, na sta se odnosi Peticija.
Johnny

2015-03-27 16:05

Imate u saopstenjima ,komentari .Ostavio sam komentar,odnosno sam prekucao clanove zakona o zabrani diskriminacije ,statuta NSRNM  pa procitajte .

Gost

2015-05-11 05:27

Vladan Stanojevic

U svoje licno ime pozivam romsku zajednicu,i zajednicu Kopta-Egipcana i Askalija da se ne mesaju u medjunacionani sukob u Makedoniji.Najostrije osudjujem upotebu oruzane sile od strane makedonskih vlasti prema pripadnicima albanske zajednice,jer torutura koju trpe godinama je nepodnosljiva.Albanski narod ima pravo na svoju teritoriju i svoju slobodu,jer ako su Makedonci napustili Jugoslaviju a pre toga oteli deo Srbije i to prokleto Kumanovo koje je placeno krvlju hiljadama Srba 1912 godine da bi bilo oslobodjeno od Turaka,ako imamo u vidu da Makedonci i vlast u Makedoniji zatvorom i torturom krsi prava episkoma Srpske pravoslavne Crkve i vernika SPS i gusi prava i slobode Srba i Makedoniji ali i drugih manjina jasno je da su sukobi neminovni odnosno rat je poceo pre mesec dana.Oni koji su separatizmom napravili drzavu moraju da shvate da se istom metodom ostati bez 35 % teritorije gde Albanci cine vecinu.A sto Srbi i drugi cute to je problem i veliko pitanje za vlast u Beogradu KOJA je ne sposobna da zastiti srpski narod u Makedoniji.Makedonija je priznala Kosovo Republiku...pa iz tog razloga PRIZNAJEM I DAJEM PODRSKU ALBANCIMA DA FORMIRAJU SVOJU DRAVU I PRISAJEDINE SE MATICI,a Romi i Srbi treba bar nesto da nauce od Albanaca,da se bore za svoja prava,svoju cast i slobodu.

Gost

2015-05-11 21:38

Ne znam kako da sebi oprostim grešku što sam na izborima za nacionalne savete RNM podržao čoveka koji podržava albanske separatiste kriminalce,ubice i uporedjuje sa romima i traži takvu aktivnost, a koji gledaju samo kako da prežive a pritom ne šire nacionalnu,versku mržnju i netrpeljivost.