Peticija za smenu-rukovodstva-firme IGB Automotive Indjija

Gost

2015-05-08 19:55

Postovani,
nikada nisam pisala na peticijama ali ovde moram jer sam direktno pogodjena kao persona.Ja se slazem da bih trebalo stvarno da odu svi odgovorni za ovu nepravdu nanesenu svima nama i nije mi jasno kako oni mogu dalje da gledaju svima u oci posle svega sta su nam uradili i ojadili.
Svi ti iz direkcije koji su bili u sprezi sa Nebojsom,odmah napolje kao taj Dalibor,Mirko i onaj kepec od menadzera sa kontrole.neka ih najure i Nemci i neka cuju i oni.
pozdravljam vas sve srdacno i dajte glasove jer nisu zasluzni da rade sa nama u IGB.
srdacan pozdrav od mene.

Gost

2015-05-09 18:16

slazem se da svi koji su umesani idu napolje, a zasto su jos uvek u firmi..dali svabe sve znaju sta se desava.. sta je sa radnicima dali ce dobiti povecanje ili ce raditi i dalje za sitan novac, za neku bedu..
dali ce ovi komentari stici i do nemaca..i dali ce nam povecati plate , kada ce prestati ucene ..zasto neizadju ispred radnika i nekazu tacno sta i kako.. lopovi napolje.

Gost

2015-05-11 17:31

pozdrav: verujem da su svi koji su gore radili i jos rade znali sve sta je Nebojsa radio, tj pajao i to sve po radnicima. mislim da Dalibor nije los covek ali je morao da igra po njegovim pravilima da bi zadrzao posao(mozda gresim), ali sad je na celu pa cemo videti sta ce uciniti, ako za koji mesec nebude neke promene na bolje za radnike onda je isti kao i oni. zameram mu sto je na sastanku branio lopove , i lopove koji su ostali i mislim da radnici IGB-a imaju pravo da znaju pravu istinu a ne ona sto je izgovorena na sastanku....LOPOVI NAPOLJE....

Gost

#4 Re:

2015-05-11 21:25

#3: -  

pozdrav ,

sve je ok komentar ali ja licno se neslazem samo iz jednog razloga>Znao je i Dalibor  o svemu ovome pa je cutao i odgovaralo mu je,i njemu licno.Dalibor isto NAPOLJE.

Gost

2015-05-12 15:55

Bila sam 5 godina deo te firme i mobing je bio prioritet tog rukovotstva,

Gost

#6 Re:

2015-05-12 16:21

#5: -  

Bravo. O tome su samo retki javno pričali. A onda su i prestalii da budu deo "tima".

Boki_Pravda

#7 Re: Re:

2015-05-12 20:00

#6: - Re:  

Tako je Dragana podrzavam te potpuno si u pravu i znamo se licno,ali doci ce vreme kada ces i ti i svi ostali saznati KO SAM JA?Pokretac svega.......

Nick: Boki_Pravda

Gost

2015-05-13 08:46

1.Mirko Maljkovic
2.Plavsic Mladen
3.Beric Dalibor
4.Slavisa menadzer kontrole
HOŠTAPLERI NAPOLJE iz firme IGB Automotive!Mobing družina!

Gost

2015-05-20 01:40

postovani,
firma IGB je nekada imali jako visoki rejting kada je pociljala sa radom ali neznanjem rukovodstva firme i stalnim menjanjem radnika to jest odlazenjem samih radnika iz te firme zbog pojedinih ljudi poput Nebojse,Mirka Dalibora,Mladena,i Slavise i kompanije i otvorenog nezadovoljstva radnika, firmi Igb se srozao ugled uopsteno.Taj krug se sve vise smanjuje i za koji mesec ili godinu nece imati i nece ljudi biti zainteresovani vise da rade u firmi Igb.Zato dajem glas i veliki minus svim tim ljudima sto iskvarise sve i sve vise ce je dovesti tu firmu do propasti,nece ko imati da radi,pa vec sada dolaze iz drugih okolnih mesta ali ni to nece trajati dugo.Sve se cuje i procuje o takvim postupcima i ne adekvatnim osoblju u kancelariji firme.Zato smenuti odmah,doveli su firmu IGB na rub skoro.
Rada

#10 Re:

2015-05-20 08:37

#9: -  

Svaka cast za komentar! ovo je pravo i cinjenicno stanje u firmi IGB Automotive.Zbog nekih nesposobnih i alavih ljudi ova firma dosla je na jako los glas.

orjentalka

2015-05-28 23:41

Boki u pravu si !!!

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2016-02-12 09:30

dokle

#13 asistenti proizvodnje

2016-03-23 10:45

Mene jako iritira nepravda kod asistenata proizvodnje,svi znamo kako su dosle do tih radnih mesta pogotovo one "fine".Gledam ih svaki dan kako zderu  na radnom mestu,turpijaju nokte,ne ispustaju"poslovne" telefone iz ruku koji im sluze samo za OGOVARANJE,svaleranje  i sklapanje zavera.Dok mi kao obelezeni moramo da stojimo iza linije.Trce po kancelarijama da prenesu svaki trac koji su cule a posle dole pljuju po tom istom rukovodstvu. Ako to nije mobing sta je onda?Odvratno!!!

Gost

#14 Re: asistenti i poslovodje

2016-05-24 06:48

#13: dokle - asistenti proizvodnje 

Slazem se za asistente kontrole proizvodnih procesa montaze grejaca ubacila bih i par poslovodja u tu grupu ogovaranje im je prioritet ,spletkarenje...pljuju po tom istom Daliboru i po svojim šefovima,ismejavaju omalovazavaju radnike i invalide sad znate sa kakvim (ne)ljudima  imate posla

Gost

#15 igb

2017-02-10 12:08

Ako bi mogli malo da nas uputite u desavanje o cemu je rec? S obzirom da je u medju vemenu Dalibor Beric postao generalni Menadzer. Ako bih mogla da vas zamolim za kratak opis desavanja u firmi. Hvala

Gost

#16 Re: igb

2017-09-28 19:39

#15: - igb 

Drago nam je da neko obraca paznju na nas "obicne radnike"kako nas gore navedene zovu.Zeleli bih da dobijemo odgovore na neka pitanja koja se ne pitam samo ja nego i mnoge druge radnice.Prvo jako nas boli nepravda kad vidimo da neko ko nije zasluzio radno mesto sefa ili asistenta "radi" bahato svoj posao primera radi znamo licno da Sandra Banjac,Daliborka Vulic i Milena Manic su dolazile subotama i nedeljama na posao pijane posle nocnih izlazaka na koje idu zajedno, jer se vise placa kako i same pricaju.Hvale se da im je plata 700 evra(o cemu mi radnici mozemo samo da sanjamo) a ceo radni dan provedu ili kao mumije,krijuci se ili pricajuci kako su se provele ili ogovarajuci zene i kad ih nesto pitas izbegavaju kontakt ili su ne ljubazne jer im se iz usta oseti alkohol u sta samo se u par navrata i same uverile.Namestaju procente rodbini i prijateljima uz pomoc poslovodja koje su dobre sa njima.I zasto na svim tim VODECIM mestima postavljeno 99% zena Katolicke nacionalnosti i vereispovesti ?nisamo nacionalisti ali nisamo ni slepi,licni prijatelji ili rodbina istih?zbog kojih mi "obicne radnice"ne mozemo da napredujemo,mnogi bi vam to isto rekli.One koje zele da budu posteđene ili unapredjene podkupljuju njihovu naklonost poklonima i smestanjem.Hvala sto ste nas makar saslusali.Dalibor je izuzetan Menadzer ali samo sigurni da sa ovom tematikom nije upoznat.Srdacan pozdrav!Nadamo se promenama!