STOP LIMUNDU, STOP PREVARI

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji STOP LIMUNDU, STOP PREVARI

Gost

#1 Prevara veka

2013-02-12 14:57

Sramota. Ja ne znam ko se do sad pohvalio na taj sajt. A sto je najgore da autor ne snosi nikakvo osiguranje sa svoje klijente vec je potpuno nemarljiv, a sa druge strane zna da uzima procenat. Sramota!

Gost

2013-02-25 17:11

Ti si retardiran i ako su ti ukinuli nalog znači da si nekog varao. Godinama sam i na Kupindu i na Limundu i nikakvih problema nisam imao. Ajd uzdravlje.

Gost

#3 a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a kupio ok 25 !

2013-03-22 03:03

Abraksas

#4 Re: a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a kupio ok 25

2013-03-22 08:26

Abraksas

2013-03-22 08:31

Bicemo iskrreni, ja jesam krsio pravila,suspendovali me, ali ubrzo i sve ukucane bez razloga i valjanih argumenata,npr. moja majka je suspendovana bez ikakvog objasnjenja, a tvrdim da je radila sve po pravilima, 10 dana nisu odgovarali na mail,a "Jedna osoba moze imati samo jedan nalog na Limundu i to registrovan na svoje podatke."-to su njihove osude. Optuzuju da neko drugi koristi njen nalog,to nije adekvatan odgovor jer je zasnovan na predpostavkama. Jos jedan primer, kada su druga suspendovali,kasnije njegova sestra napravi nalog,posle prve njene kupovine je suspenduju takodje bez objasnjenja. Sledi : ako jedan clan u kuci napravi prekrsaj , zar treba sve suspendovati. Tvrdim i pred Bogom i na sudu cu ,ako je potrebno da su suspendovali bez razloga! Miki

Gost

#6 Re: Re: a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a kupio o

2013-04-20 21:06

Gost

#7 Re: Re: Re: a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a kup

2013-05-30 13:38

Gost

#8 Re: Re: Re: Re: a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a

2013-05-30 13:40

#7: - Re: Re: Re: a sto ti lazes! Ja nisam nikoga varao,a ukinuli su ni nalog.prodao sam 9-10 stvari a kup

Auuuuu ali je taj izvarao...pa taj varao pet godine....bruka i sramota za Limundo..

posten gradjanin

#9 POZDRAV

2013-06-11 18:10

Limudno je jedan obican skup organizovanih prevaranata i lazova (cast izuzecima).Ja sam njihov clan vec 2 godine i video sam dosta primera tzv.organizovanog nabijanja cene za odgovarajuce proizvode.
Imam oko 70 pozitivnih ocena i nijednu neutralnu i negativnu,i tek sada sam postao zrtva organizovane bande kriminalaca i njihovog pravilnika.
Kupio sam odredjeni predmet iz vise segmenata vrednosti oko 3000 dinara i prodavac mi nije poslao sve vec pola predmeta a pola ne.Zalio se limundo timu i odbili su moju zalbu jer nisam postupio po onome sto je prodavac naveo u opciji preuzimanja "samo licno" a sam je meni poslao predmet brzom postom ,i posto kupoprodaja nije obavljena kao sto je navedeno tj.licno preuzimanje, oni mi ne mogu pomoci.
Verujem da je to samo jedna od niz rupa u njihovom pravilniku.Ako prodavac navede da samo licno mezete preuzeti robu onda vam moze poslati i kamen umesto proizvoda i vi nemate kao kupac nikakvu zastitu.
Evo sta su mi poslali strucnjaci sa limunda
"Zdravo,

zao nam je sto ste imali ovakvo iskustvo na Limundu
i sto je doslo do nesporazuma u saradnji sa clanom.

Kako je na aukciji kao nacin placanja
odnosno slanja bilo ponudjeno:
Slanje paketa: Licno preuzimanje
Placanje: Licno
saradnju je u skladu sa tim trebalo obaviti.

Limundo tim nije u mogucnosti da razmatra nesporazume
koji nastanu prilikom licnog preuzimanja
ili kada je saradnja obavljena
putem opcija koje nisu bile dostupne na samoj aukciji.

Situacije kao sto je ova su definisane Limundo Pravilnikom
(tacka 20.1. Rizici na Limundu).
“20.1.1. Pored svih predostroznosti, kontrola
i usavrsenih procedura provere,
postoji rizik da dodje do obmane nasih sistema.
Kako bi se rizici sveli na minimum Limundo d.o.o.
preporucuje:
sva placanja i slanja potrebno je obavljati u skladu sa opcijama koje su navedene u aukciji ili ponudi prodaje,
u suprotnom Limundo d.o.o. nece razmatrati zalbe.
Kupoprodaje koje su obavljene van platformi drustva Limundo d.o.o. su van njegove nadleznosti.
Limundo d.o.o. ne razmatra zalbe
po tom osnovu vec ih tretira kao krsenje pravila Limunda.
Placanje i slanje paketa na adrese koje su razlicite od onih
koje je clan dobio od sistema,
Limundo d.o.o. smatra rizicnim
i ne upusta se u razmatranje zalbi
zbog problema nastalih iz takve kupoprodaje.
Ne razmatramo zalbe na predmete koji su licno preuzeti
i time od kupca prilikom primopredaje provereni.”

Stoga Limundo tim nije u mogucnosti da razmatra
nesporazume koji nastanu prilikom transakcije
koja je obavljena mimo pravila Limunda,
na nacin koji nije predvidjen
opcijama navedenim na aukciji.

Hvala na saradnji i razumevanju.

Do sada sam verovao u limundo..kupindo..ali tek sada vidim da oni imaju rupe u pravilniku kojima stite odredjene clanove i pomazu im u prevarama.
Inace vec dugo vremena kupujem proizvode sa dh gate-a,ebay-a i nikada nisam imao ni jedan problem a u zemlji Srbiji se ne moze bez toga...zato braco Srbi bezite sto dalje od limunda..kupinda..

Gost

2013-10-16 06:08

licitirani predmeti nisu ni blizu onoga sto se nudi napr.nov ranac mi se raspao istog cana placen 1000 din.patike adidas 1000 dinara od kartona poslat precmet postexpres kupad ne postoji platila troskove zalila se oni mi kao nesto objasnjavali uzeli uglavnom proviziju zd licitaciju tip prodaje radijator extra a kad ono neispravno i jos hoce da tuzi zbog vracanja proizvoda pa pazi treba da i to platim za kratko vreme sam uzasnuta zatvorite ovu prevaru

Gost

2014-04-04 11:20

Naravno da su prevaranti. Mene su naterali pretnjama sudu i policiji da vreatim novac kupcu koji je od mene kupio hdd,jer se njemu nije dopao kako radi,iako sam ja u oisu predmeta naveo da radi sporo i da nije testiran,i za taj hdd trazio 500din. Kada sam odgovorio limundu timu (a verovatno je i taj kupac u njihovom timu)da sam dao tacan opis predmeta,i da ako hdd nije odgovarao tom njihovom favorizovanom kupcu,nije onda trebao ni da licitira,oni su mi odgovorili da je po zakonu nase drzave da u roku od 15 dana prodavac duzan da vrati novac kupcu ukoliko kuoac nije zadovoljan.Znaci slagali su me i ja sam vratio novac,a onda mi on nije vrati hdd,i oni po tom pitanju nisu nista preduzeli,pa sam ostao i bez para i bez hdd,a sto je najgore lagali su i u vezi zakona,jer taj zakon se odnosi samo na pravna a ne i na fizicka lica.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-04-04 12:21

daxy983

#13 Re: Prevara veka

2017-06-12 14:04

#1: - Prevara veka 

U pravu si ,tehnicka podrska koje bi trebala da radi nestto ne radi nista.

Imam preko 900 pozitivnih ocena i onda se nadje jedan sarlatan-kupac koji mi postavlja uslove kako i  sta treba da radim i kako nije u redu sto prodajem bilo sta preko neta .

Kupio je konzolu super ninteno za 5000 dinara sa 3 igrice ,1 dzojstikom i adapterom.

Prica kako je nisam zapakovao kako treba i da nije ocuvan i slicno a imao je 5 slicica na oglasu lepo slikanih.

Ponudio sam da vratim 2000 dinara jer nije ocuvana konzola kako je opisana a imao je slike istog(i ja budala),ne,moram kaze da platim obe postarine ,proviziju i da vratim pare od predmeta koji je kupio.Ocrni me ,dade mi negativnu ,a majmuni iz podrske kazu da moram da uradim kako kaze jer je uplatio novac na racun.Cekaj bre ,a gde je tu moje pravo.Mozda je zamenio neki deo,ili mu se jednostavno ne svidja pa hajde da vratim robu ko ga j...  . Ko je ovde J..... strana.Isti taj prodaje konzole po 5000 dinara i igrice od 1000 do 4000 dinara pa mu se ovo ne isplati,SMRDA.  (Amadeuus)

Oprez sa LIMUNDOM je su Sarlatani pravi .

Gost

2017-10-23 02:08

Teske jajare i prevarani LiMudo!

Svetawap

#15 Сустафаст - средство для суставов

2017-11-09 16:17

Сустафаст – гарантия здоровых суставов! Свобода движений и радость активной жизни!
В рамках рекламной акции данное средство распространяется по цене всего 99р.
Количество упаковок ограничено!!!
https://www.live4ever.ru/wp-content/uploads/2016/06/sustafast.3.jpg
Bivsi Korisnik

#16 Rajko

2019-02-07 23:01

Predmeti koji se prodaju su najcesce neispravni i obicno djubre. Neodgovaraju stanju i opisu. Limundo pravilnik se kosi sa zakonom zastite potrosaca. Dobio negativnu od prodavca zato sto sam slusalice koje sam licno otisao da podignem fali prvo mokrofon a kabal promenjen nekim kineskim. U opisu je stavio da je uredjaj "NEKORISCEN" a nisu mi skinuli negativnu posto sam odbio da uzmem paket? Znaci ja treba da preuzmem neko smece zato da bi oni uzeli proviziju a limundovac "malitrta" koji ima 5000+ pozitivnih ocena brise se moja negativna i nastavlja da pljacka narod.

Nemojte ljudi licitirati. Najobicnija prevara. Nemate nikakve garancije ni zastite. Samo gledaju kako da van uzmu pare

Gost

#17 Re: Prevara veka

2019-05-05 09:55

#1: - Prevara veka 

i menesu   prevalili   jasam   imo  na  racunu   60 dinara