Pravda za Staniju i Filipa

Gost

/ #60

2013-06-22 17:04

Danijela Danči Malešević
Pa dobro dokle više "gospodo" iz produkcije da kažnjavate samo FILIPA I STANIJU, sramite se bre...Dosta više vašeg urnisanja po njima, dosta više, mislite da smo mi ćoravi i da ne vidimo kod zdravihočiju šta radite i čime se bavite, dokle više da uništavate psihu dvoje mladi, koji pokušavaju samo malo da se VOLE, kazna, koja kazna, radi skidanja bubica na min. da se osveže vodom, ma bre sramite se, a Ekrem koji gazi po našem rodu, našoj veri, našoj SVETINJI, OSTAJE NE KAŽNJEN, nije čak ni upozoren, SRAMI TE SE, VI STE DNO, DNA... de kazna ZA GOCU, LJUBU, MEMU, VESNU, ŠA i sve njih koji iz dana u dan krše pravila, NEMAJE, NE, SRAMITE SE BRE, KAŽNJAVATE NJIH DVOJE, A NA NJIMA I IMATE NAJVEĆU ZARADU I GLEDANOST, MISLITE "GOSPODO DA JE NAROD GLUP, DA NE VIDI ŠTA IM SE RADI, ŠTA IM SE SERVIRA, KAKO IH IZ DANA U DAN URNIŠETE I PONIŽAVATE, ZAŠTO??? NE SMU DA POBEDE, ZATO ŠTA MORA NEKO DRUGI DA POBEDI, KOME STE VI OBEĆALI POBEDU, SRAMITE SE, ZNATE DA SU NAJAČI, SVE VI ZNATE I ONDA HAJMO URNIŠIMO IH I KAŽNJAVAJMO DA PUKNU, DA SAMI IZAĐU, TO VAM JE CILJ, MA SRAMITE SE, DNO, DNA STE...ŠTA STE SVE POKUŠALI SAMO DA IH RASTAVITE, kakv podle IGRE, MISLITE DA MI TO NE VIDIMO, eee varate SE sve MI SAVRŠENO VIDIMO I ZNAMO...DOSTA BRE VIŠEE.... Osvestite se i pokažite makar jednu trunku ljudkosti u sebi, ako je IMATE....PRESTANITE BRE VIŠE I PUSTITE DVOJE MLADI DA SE VOLE I UŽIVAJU JEDNO U DRUGOM, PUSTITE NAS KOJI VAS GLEDAMO RADI NJIH SAMI DA UŽIVAMO U PRIZORIMA LJUBAVI, A NE U NASILJU I PONIŽAVANJU NAŠEG RODA, NAŠE SVETINJE..Budite jednom bar ljudi i prekinite ovo urnisanje, ako hoćete PARE, recite glasati ćemo i dalje, al PUSTITE BRE NJIH VIŠE, DAJTE IM DA DIŠU JEDAN DAN SVEŽ VAZDUH I DA UŽIVAJU, MA BRE SRAMITE SE....