Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Roditelj

/ #8

2013-10-06 14:52

CItam komentare onih koji su protiv i naj mi je onaj gde roditelj kaze kako mu se dete koje je u visim razredima vraca kasno kuci pa mu je i rucak i vecera tek uvece. Cekaj malo, zar nije strasnije da se dete od 8 godina vraca u pola sedam uvece i da isto tako ima samo taj jedan obrok. Radim u skoli i verujte da deca od drugog razreda imaju po 5 casova koji se zavrsavaju u 6 poslepodne. Dok dodju kuci to je pola sedam. A roditelji imaju opciju da ih stave u boravak, kazu neki, pa da ih ne vide ceo dan. I da roditelju br. 6 glupo je da deca idu samo u jednu smenu, ali prvo se informisite zasto, pre komentara. I sama sam roditelj i reci cu samo jednu stvar : naime, ako budem strahovala da ce mi dete osnovno skolskog uzrasta praviti gluposti dok se vraca kuci iz poslepodnevne smene onda cu se debelo zapitati sta sam kao roditelj pogresila? i jedno pitanje za prosvetnog radnika koji je ostavio komentar jeste:Da li ste nastavnik ili ucitelj? Pretpostavljam da ste nastavnik, pa vam ne odgovara da budete malo i poslepodne na poslu. I primecujem da roditelji strahuju samo za stariju decu. Prvi roditelj je rakao da je dete samo od pola dvanaest. A zar nije samo i prepodne dok ne krene u skolu. Ili je da , u magicnom boravku. Buzdo care!