Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Zeka

/ #9 Zakon

2013-10-06 20:04

A sta cemo sa time sto je deci u skolama sve dozvoljeno? Mogu i da pretuku i ucitelja, nastavnika,druga,drugaricu i da ne snosi nikakve posledice.. To je mnogo veci problem nego tamo neka smena. I ja sam isao po smenama a i mnogi od vas i jel to smetalo nasim roditeljima , jesu se bunili ? Stvarno bih voleo da se sistem skolastva vrati kao sto je bilo u XIX veku..Kleci na pasulju ili kukuruzu i vrbov prut. Toliko problema i stvari ima koje su mnogo gore a ne tamo neke smene. Ocigledno da se od dece prave sto moram da upotrebim ovaj izraz debili. Ako se vec plasimo za decu, pa naravno da cu da dodjem po svoje dete kada se zavrse casovi..Ali izgleda da velika vecina nece da ima obavezu, nego je izgleda najbitnije da deca  ama brinu o sebi i da ih ulica izdrzava. Radim kao kosarkaski trener i za vreme treninga ne dozvoljavam da roditelji prisustvuju treningu. Radim sa decom uzrasta 7-9 godina, gde im trening pocinje u 8 sati, a nijedan roditelj se ne buni.Mnogi roditelji toliko poverenja imaju u svoje dete da nekada i ne dodju po njih nego sama dodju kuci.Nemojmo praviti invalide od dece.Jos bih samo pitao da li se secate vasih polazaka i dolazaka u skolu? Pa i ja sam u svoje vreme sa 7 godina isao i vracao se u skolu sam, nisu me roditelji odvodili i dovodili, a tako je sigurno i sa vecinom roditelja.PA skola nekada traje i do 6 sati zimi ( dopunska nastava, sekcije i slicno)
PS. Jos veca je sramota sto koristite decu za skupljanje potpisa, a o navalentnim roditeljima da ne govorim koji idu po ulici i spopadaju prolaznike za potpise.