Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Gost

/ #19 Re:

2013-10-07 17:51

#15: ana crvak -

A da li vam je palo na pamet da se na zahtev roditelja mogu promeniti termini slobodnih aktivnosti? Ne vidim zasto je problem promeniti smenu, a ne termin ponavljam vannastavnih aktivnosti. Mozda u Bg vrtici rade i poslepodne, ali u provinciji to nije tako. Radi od pola sest do pola 4 i to je to. A cisto da pojasnim naucno je dokazano da je deciji bioritam najvise ugrozen cinjenicom da su naviknuti da im se mozak uslovno ukljucuje u odredjeno vreme, sto se postize stalnim idenjem u istu smenu. I mi jesmo posvetili vreme i energiju tome da ucimo nasu i vasu decu dobrom i plemenitom, ali ponekad imam osecaj da odgovora od strane roditelja nema. To je sad vec drugo pitanje i moglo bi se dugo o tome uzalud raspravljati. Ja sam svesna da roditelji dugo rade, radi i moj muz i ne nabijam to nikom na nos. I verujte da mene raduje sto ce moja deca ici po smenama, ma koliko to nekom izgleda cudno i glupo. Zelim vama i vasoj deci sve najlepse i da uspete da u vasoj skoli ukinete smene isto kao zelim da to u mom gradu ne uspe.