Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Majka TEREZA

/ #3382 BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:46

Mislila sam i bila ubedjena da komuniciram sa sebi ravnima i da hladnih glava čitate pažljivo komentare i tumačite ih kako su i napisani, ali vi i dalje po "dobrom" starom običaju, sve izvrnete naglavačke. Pošto radite to što radite, računajte da vam se sada poslednji put obraćam, ne dajem više nikakve informacije, komentare, objašnjenja i sl, jer mi je već i zdravlje ugroženo, dobrim delom, zbog toga što ovde izigravam "budalu".
U naslovu sam naglasila da je u pitanju odgovor studentima Ekonomskog fakulteta u Nišu, pa je i ceo odgovor-tekst bio upućen njima, kao i ta pomenuta "ULICA", da ako im ne odgovara nijedan od tri predloga ostaje im ulica. Takodje, ako vam i svi ostali fakulteti u zemlji krenu sa svoje strane da vrše različite pritiske i uslovljavaju vas, svi vi imate samo objašnjene 3 mogućnosti i poslednja vam je ulica. To, apsolutno nema nikakve veze sa peticijom, odlukom odbora, izmenom zakona, radom Vlade i Narodne skupštine, niti sam ijednom reči pomenula bilo šta od ovog, samim tim ni u kakav kontekst nisam ubacila ulicu vezano sa peticijom, izmenom zakona i sl.
Zaista nemam više snage, zdravlja i namere da vam svaku svoju napisanu rečenicu tumačim i prevodim više puta, kao da sam iz Švedske, a ne iz Srbije.
SREĆNO VAM BILO I BORITE SE DO POBEDE, ALI NE NA OVAKAV NAČIN, KAO ŠTO RADITE SA KOMENTARIMA!