STOP NATOVskoj ANTIRUSKOJ PROPAGANDI U SRBIJI !

Gost

/ #3

2014-04-09 17:14

Ja uopšte ne razumem zašto naši visoli političari se sastaju sa Nato vodjama, ja bih njih tužila za neopravdano bombardovanje i uništavanje dobara i zemljišta, za bespravno ubijanje ljudi i dece, za uništavanje Televizije i za sve one koji su poginuli u njihovom bestijalnom napadu na Srbiju.za oteto Kosovo, postavljanje uslova u ulazak u EU-čemu da mi neko naredjuje šta da kuvam i kako da se lečim i čime, njihovim otrovom koje moramo da uvozimo, da jedemo njihovo meso koje nam šalju, nikada neću ući u tu EU, trpimo mnogo zadužuju nas namerno, da bi nam posle na osnovu duga MMF-u sa kamatom dali državu, gde će moji unučadi? Pitam vlast, gde će oni zbrinui svoje potomke? Moji nemaju gde već da umiru tu gde su se i rodili, pa bolje biti i grob nego rob.Mi Srbi smo uvek bili ponosan narod pravdoljubiv i moralan, a sada nemamo više ni mitinga kada su neke proslave, nego gej parade, mogla bih vam napisati mnogo toga, jer ja nisam tako mlada i da mislim na kafiće i kko ču nekoga da ubijem za 50 evra da bi mogla da sedim ceo dan u kafiću, mnogo su nam se deca iskvarila, droga, alkohol, ubijanje to je skoro naša omladina na žalost roditelja a ponos vlade koja sluša Nato i EU kao i Ameriku da ne kažem VFatikan i Englesku kraljicu, Razmislite Srbi braćo i svi oni koji ovde vekovima žive.