Odlikujte Ruske spasioce !

Gost

/ #253

2014-05-30 16:59

Iskreno se nadam Tomislave Nikolicu,a namerno vas necu nazvati predsednikom Nikolicem, jer za mene to niste niti cete ikada biti,a nisam ni glasao za vas, da cete pronaci nacin da odlikujete ljude koji su nam prvi pritekli u pomoc iz bratske nam Rusije u nezapamcenim poplavama koje su odnele tolike zivote i nanele nam toliku materijalnu stetu. Ako ste smatrali da visoka priznanja i odlikovanja zasluzuje Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada ili cuvar groblja Zejtinlik ili pevac Nikola Karovic, a koliko znam, odlikovali ste i sami sebe Ordenom srpske zastave kada ste postali pocasni gradjanin Cacka sto bi mene da sam na vasem mestu bilo i vise nego sramota da to ucinim, moguce je da ste istim kriterijumom odlikovali I Dragicu Nikolic za odlicno skuvan corbast pasulj sa kobasicom pa se iskreno nadam da cete u toj svojoj potrebi da se razbacujete i degradirate drzavna odlikovanja pronaci prigodno odlikovanje i za ove spasioce iz bratske nam Rusije. To je najmanje sto gradjani Srbije ocekuju od vas Nikolicu.