BORBA ZA PCELU

Prava Pravda

/ #27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost

2014-07-23 18:02

#25: Pravda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost

Dozvolices mi da te ispravim. Uvrede i iskazivanje indirektne mrznje mogu se pronaci u tvojim komentarima u vise navrata. Navescu neke od njih:

Cinjenica da si komentar nazvao "RETARDIRANOST"

"vi svoju iskislu bozu i smrdljivi sladoled proglašavate znamenitošću obrenovca"

kao i u ostalim tekstovima, indirektno i sustinski.

Takodje, kolicinu tvoju frustracije objasnjava cinjenica da si komentare ostavljao cak i u 7 ujutru.

No, mimo toga, ovde se niko nije izdizao niti izdvajao "iznad" ostalih. Nasuprot, u prethodnom komentaru sam ti objasnio koliko su se vlasnici Pcele zapravo sjedinili sa ostatkom stanovnistva. Da se podsetimo, Lokal u kojem se Pcela nalazila je DRZAVNI LOKAL. Isti je IZNAJMLJIVAN od opstine prethodnih 70 godina. Ovde se potpisuje peticija da opstina obnovi uruseni lokal i da time pomogne da Pcela nastavi sa radom.

U ovom slucaju potrebno je shvatiti sta znaci "spomenik kulture". Spomenici kulture su dobra od zncaja za grad, njegov ambijent i kulturu. Stari zanati su jedna od ovih dobara. Oni zapravo osavremenjuju istoriju, i ukazuju na specificnost odredjenog podneblja. Zanat koji supesno postoji vec 70 godina se MORA smatrati takvim dobrom. S toga je u potpunosti relevantno pokrenuti peticiju kojom bi se od opstine trazila pomoc za obnovu ovog dobra. Svakako, niko ne dovodi u pitanje, niti se bori protiv (ili oduzima od) obnavljanja skola, bolnica, domova zdravlja itd.

O tvojoj i mojoj (ili nasoj, sta god to nasoj bilo) inteligenciji ne vredi diskutovati. Verovatno je najbolje da to zakljuce oni koji ove komentare citaju. Svakako u zemlji Srbiji cesto su "intelektualno" ljudi jedni "iznad" drugih da se prosto zapitam, kako je moguce da nam je drzava takva rupa.