Produzenje roka za zavrsetak studija - generacija 2006.god

Pticica

/ #19

2014-09-13 13:17

Koliko sam ja cula posto sam se raspitivala na vise fakulteta, ne postoji opcija da neko bude izbacen sa fakulteta i da mu se sve ponisti kao da nista dosad nije polagao, to je bespotrebno sirenje panike. Na fonu mogu da se podnesu molbe da se odobri produzenje roka za jos godinu dana i kako su mi rekli i u studentskoj sluzbi a i neki profesori koje poznajem, odobravace uglavnom te molbe sto vise mogu, a u najgorem slucaju, najgorem, verovatno ako je neko dao do sad tipa 3 ispita, ljude ce sad ispisati i odmah ih ponovo upisati i dati im novi broj indeksa i priznavati im sve ispite osim ako bas neki predmet nije ukinut ili potpuno promenjen, to ce se dopolagati. Na etfu takodje nece nikoga izbaciti i manje vise je ista varijanta kao na fonu samo koliko znam tamo nece biti potrebe ni da se podnose molbe. Za filoloski sam cula mada to nisam sto posto sigurna da planiraju da svim studentima upisanim 2006. dozvole da studiraju do kraja 2015. bez obzira na to koliko su ispita dosad dali. U sv.sl. takodje su mi na fonu rekli da senat univerziteta jos veca o tome sta ce s nama i do 30. ce odluciti i mozda i nama odobre da studiramo jos 2 godine, e sad ne znam koliko je to pouzdano, to mi je rekla zena u studentskoj sluzbi.