Peticija za Farkaš Ištvana, za status političkog emigranta

BALKANSKI BUNTOVNIK

/ #1

2014-11-02 13:38

Tema:Bezbednost gradjan R.Srbije! AZIL=READMISIJA-PRAVO NA (zlo)UPOTREBU AZLSKE PROCEDURE! Ugovori o takozvanoj readmisija,pronadji trazi u drzavnoj arhivi: Jokanovic&M.KANTER(1986.godine,Bon-Nemacka) Z.Zivkovic&Oto Schili (16.septembar,2002.Berlin-Nemacka) Dragan Jocic&Franko Fratini(2008.godine,BRUXSEL-Belgija) Obavezno procitaj prilog:Kopija komentara sa zvanicne fb stranice zamenika PRAMIJERA, MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA,moj fb prijatelj,drug Ivica Dačić POSTS FROM FRIENDS · 2014 369 friends posted on Ивица's Timeline. ************************************************ Postovane, Ups,hajde malo podsecanje iz arhive,posebno za one fb prijatelje-ce koji me povezuju da sam Rasimov covek!Da naravno,on je jos mocan,medju najmocnije-citaj DB! Zelim da verujem da ce drzava ili on licno,ako bude VECITI MINISTAR kad tad morace meni licno da se izvini ,mojoj porodici za sve strahove i politicke ucene,pretnje i ne cinje,t.j.namerno pogrsno cinjenje i zastrasivanje,zataskavanje takozvanog ugovora o READMISIJI! POLITICKOG DOGOVORA IZMEDJU EU-NEMACKE I R.Srbije ! U TOM POLITICKOM DOGOVORU TAKOZVANOG UGOVORA O READMISIJI KOJI JE NA STETU 500 000 -POLA MILONA ROMA NA TAKOZVANIM TAJNIM LISTAMA EU -NEMACKE-KOJI NISU REGULISALI-LEGALIZOVALI SVOJ TRAJNI BORAVK U EU-NEMACKU OD RASPADA BIVSE JUGOSLAVIJE-TACNIJE OD PADA BERLINSKOG ZIDA"-TE ROMSKE PORODICE-DECA KOJA SU ODRASLA TAMO U EU-NEMACKA NEMAJU BLAGE VEZE SA NOVONASTALIM ZEMLJAMA NA BALKANU KOJE SU NACRTANE-OBELEZENE KRVAVIM GRANICAMA GDE SE NI DAN DANAS NE ZNAJU-NE PRIZNAJU TE GRANICE NA KRVAVOM BALKANU! Ja licno jesam imao sukob(27.aprila,2002 do 2003,2004god.) ,razmenu misljenja sa gospodinom Rasimom Ljaicem i njegovim postovanim saradnicima po pitanju te teme READMISIJE-citaj deportacije,premestanjem Roma ,romske dece.Ja i dalje imam subjektivan odnos-stav ,i dalje se osecam ugrozenim( ZIVOTNO) UGROZENIM OD NJEGA-SVAKE BUDUCEG REZIMA-VLADE R.SRBIJE(KiM*?)!Ja jesam bio prinudjen (POLITICKI UCENJEN-CITAJ DB)da cutim dok se ne zavrsi takozvani projekat prica "DEKADA ROMA"od koje realno ROMSKA ZAJEDNICA kao ciljna grupa nije imala efektivnu realnu korist...ali jeste bila KORISNA NA BUDJENJU SVESTI ROMSKIH AKTIVISTA-EDUKACIJU ROMA I ROMKINJA. Priznajem mozda sam bio preostar retoricki prma gos.Rasimu Ljajicu,kada sam ga u jednoj debati 2004.godine,OPTUZIO ZA MOJU LICNU BEZBEDNOST I ZA POLITICKOG UBICU ROMSKOG AKTIVIZMA -CITAJ UBISTVO ROMSKE DECE KOJE SE NESUMUCNO DAPORTUJU IZ EU-NEMACKE U EU R.SRBIJU!? "JEDNOM DETETU AKO ODUZMETE PRAVO NA NORMALU BUDUCNOST-SVESNO STE GA OSUDILI NA SMRT"! Konkretan primer:Moji unuci imaju EU-NEMACKO DRZAVLJANSTVO, ko meni garantuje da moje unuke za 50 ili 100 godine nece deportovati negde u INDIJU-HIMALAJE,SIBIR ILI MOZDA NA NEKOJ PALNETI KAO EXSPERIMENT!?Naravno sve legalno PO ZAKONIMA U KOJIMA NECE NI MOJI UNUCI DA UCESTVUJU U DONOSENJU ISTIH;sve na osnovu politickog dogovora,ugovora readmisije!!! Moje licno misljenje subjektivan stav o POLITICKOM dogovoru,ugovoru takozvanom ugovoru READMISIJI ja ga nazivam deportacijom,premestanjem ROMSKIH PORODICA IZ EU NEMACKE U EVROPSKU SRBIJU: Ja licno ga ne priznajem,smatram ga stetnim po ROMSKU ZAJEDNICU,posebno prema buducim generacijama Roma.Treba ga unistiti,PROGLASITI NE VAZECIM ZA ROME!Eventualno ga odloziti supendovati ili ga poboljsati u korist Roma! Kopija komentara sa zvanicne fb stranice zamenika PRAMIJERA, MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA,moj fb prijatelj,drug Ivica Dačić *************************************************** POSTS FROM FRIENDS · 2014 369 friends posted on Ивица's Timeline. You wrote on his Timeline. 12. април у 08:37 Postovani gospodine Dacicu,uz duzno postovanje vaseg komentara i razumnog stava,Vi ste jedan od najiskusnijih politicara na Balkanu...Ok,svi znamo,pratimo,citamo ludilo,raspad i haoticno,konfuzno stanje u DS-u,posebno bivseg predsednika gospodina Borisa Tadica.Naravno da mu nije lako i lagodno,jasno se vidi da prolazi kroz jednu nenormalnu "krizu".Bez obzira sto se nalazi u emotivnoj "PAT-MAT"situaciju,ali se jasno vidi da bas nije skroz izgubio zdrav razum i pamcenje,davljenik se hvata i za slamcicu.Oprostite ali me Vi pomalo iznenadjujete,dozvolicu sebi(rizikovacu moju bezbednost) da Vas nesto podsetim,mada znam da znate da gospodin Boris Tadic ne daje tako sigurne izjave napamet.Po mom skromnom misljenju sasvim normalno i prirodno,nije za to potrebna neko veliko politicko znanje i exspertiza.Elem,pa svi znamo da jedino sto je izvesno,gospodin Vucic je to vise puta jasno,glasno,javno izjavio, da jedino mesto u buducoj Vladi R.Srbije/KiM*,zabetonirano,zagarantovano gospodinu Rasimu Ljajicu,zar ne!?E`sad,dali je potrebno potsetiti da je gospodin Rasim Ljajic slucajno/namerno produkt 05.oktobarske (danas ne vazece)revolucije,poseban brend DB-a,DS-a,posebni miljenik gospodina Jelene(Markovic)Trivan,bivseg predsednika R.Srbije gospodine Borisa Tadic a.Treba li neko akademsko znanje da Vas podsetim koliko je ulozio DS& Boris Tadic u vecitog ministra Rasima Ljajica i hatam ,kobajagi njegovu partiju SDPS?Ja do dan danas ne razumem zasto je gospodin djilas dobrovoljno pristao da raseljava hatam Rome,kad je tad to bio poso Gospodina Rasima Ljajica,yar ne!?Da li postoji slucajnost u politici/?/...jednostavno pare predvidjene za rekonstrukciju mosta gazela nestanu,a odjednom nastaje Rasimova partije,cudno zar ne!?Na proslim izborima,sa DS-om,u prdizbornu /veomaskupu/koaliciju,a sa Vama se naso na Vlast...oduzio se delimicno DS &Borisu Tadicu tako,STO STE DOZVOLILI NA POCETKU SVOG MINISTROVANJA DA NAPRAVI VESTACKU KRIZU ZA ZETIN I SECER...Postovani gospodine Dacicu,gospodin Boris Tadic ne lupa gluposti,zar nemate istu ciljnu grupu,nazovi politicki diskurs sa SDPS &N.D.S.!? ********************** Иако смо друга политичка странка у Србији ми не желимо на тај начин да разговарамо, не желимо да вређамо грађане Србије који су гласали за СНС и господина Александра Вучића који су му дали апсолутну већину. Уколико добијемо позив од њега, а тај позив смо добили, ми ћемо учествовати у заједничком раду у наредном периоду. Ја сам у животу све био и свако има оно место у животу које му народ одреди, на изборима. Било које место, функцију коју будем имао у наредном периоду обављаћу је на најбољи начин, у интересу државе и народа. 33Свиђа ми сеСвиђа ми се · 3 особе кажу да им се свиђа ово. Rale Peric · Пријатељ са Ивица Дачић gospodine berati metus.socijalisti se nikada ne bave sa tudzim problemima,oni su ih stvarali oni neka resavaju.ako si socijalista i imas auteritet kod nase romske populacije,poradi malo na tome da romi treba da budu levo orjentisani,jer to je partija koja garantuje opstanak roma.procitaj statut socijalisticke partije.pozdrav 12. април у 20:05 · Не свиђа ми се · 1 Berati Metus "Тај сплет околности подгрејао је спекулације да би Шредер, који осим пословног утицаја има и политички, уз помоћ шефа немачке дипломатије Франка Валтера Штајнмајера, могао да утиче на Вучића да Тадићу повери озбиљан посао у новој влади. Прича се да би то могао да буде ресор иностраних послова као и да је Тадић најкредибилнији човек за јачање веза са Берлином." http://www.pravda.rs/.../sreder-kumuje-tadicevom.../ Шредер кумује Тадићевом... PRAVDA.RS 12. април у 20:19 · Свиђа ми се · Уклони преглед Biserka Opačić · Пријатељ са Sps Bor и 2 осталих Beratijevi stavovi imaju osnova ako se istorijski gleda šta se sve dešavalo na prostorima ove naše jadne Srbije. Međutim u političkim igrama treba na vreme upoznati svog neprijatelja i biti mu što bliže jer samo tako možemosprečiti da napravi veliku štetu. Narod je pogrešno i na svoju nesreću odlučio i to pet puta tako da sada treba vremena malo više da se to ispravi. Podržavam našeg predsednika u politici kojom pokušava da ispravi greške prošlosti i ovog naroda i naše partije. Ne mislim da je Sloba pravio greške već jednostavno nije imao dovoljno podrške i od svojih najbližih saradnika a i međunarodna situacija je bila mnogo gora nego danas ali mu treba odati veliko priznanje što je sprečio ponovni već koji put genocid srpskog naroda koji mu se spremao, makar i da je toliko narod otišao u izbeglištvo.Lakše se boriti kad nas je više. 14. април у 07:13 · Не свиђа ми се · 1