Ukidanje rijalitija Parovi

Gost

/ #30

2015-05-18 12:06

Nista pametno se ne moze videti sem onog najgoreg,jer rijaliti parovi promovisu: nasilje, blud, razvrat, prostituciju, govor mrznje, vredjanje bolesne dece,vredjanje na nacionalnoj osnovi, psovke itd, za sve navedeno postoje snimci,dzaba produkcija brise sta im ne odgovara! Produkcija Happy televizija i glavni i odgovorni urednik Milomir Maric, u svojim gostovanjima, svakog cetvrtka u rijalitiju, ucesnike nagoni na blud i razvrat,nemoral, na grupni sex, i samim tim podrzava sve to,kao i nasilje nad zenama jer da nije tako ovog seljobera retardiranog Gaztoza iz Svilajnca bi momentalno izbacio ,i bila bi podneta krivicna prijava zbog njegove izjave na kojima se poziva na nečije ubistvo.Na zalost Maric i njemu slicni to dozvoljavaju tj.i drzava to odobrava jer da nije tako pacenik iz svilajnca vec bi bio izbacen i predat tuzilastvu,i uskoro bi gulio zatvor.Isto tako Maric je jako dobro znao stav drolje Fevavi pre ulazka u Parove(sve oni dobro provere pre ulaska svakog od njih) ali je prvo zeleo da se nakupi para,pa posle jos malo para na konto sramne izjave drolje fevavi,upucene nasem andjelu Tijani (kad je satro tek tad saznao).Da citiram izjavu Vesne Stanojević, koordinatorke u Savetovalištu protiv nasilja u porodici,koja kaže: "Da smo zbog izjava poput Gastozovih došli u situaciju da brojimo mrtve. Šokirana sam, nemam reči. Zbog čega se to ne zabranjuje?! Ne znam šta više treba da se desi da bi neko reagovao. Taj dečko šalje strašne poruke u javnosti... Dolazimo u situaciju da brojimo mrtve, a mi kao populacija smo zadovoljni što imamo televizije na kojima se poziva na nečije ubistvo". Na zalost ovo je olicenje Srbije i jos jedan dokaz da pravda nije za sve ista,tako da se Maricu moze da gazi preko mrtvih zarad para,velika sramota !!!