DA SE IZBACI TAMARA SA FARME

Gost

/ #47

2015-11-25 21:43

Šta može da kaže o Tamari Djurić jedna zvezdarka. Majka jednog sina, koja celim svojim srcem podržava Kristijana Golubovića. ne samo zbog ovog rijalitija, već od njegovog odrastanja, u shvatanju bola njegove majke i sestre... jer veruje da je on čoistog srca, momak sa Zvezdare i sin (simbolično) svih nas koji živimo pod ovim zvezdfarskim zvezdama.
...Peticija je u redu. Ali bez obzira na ozbiljnost i na reči koju bi trebalo izreći o devojci koja se pokazuje i otkriva pred nama, malo su te reči kao kruška oskoruša koja steže grlo. Ne biti grub, ne biti vulgaran, reći neki svoj sud mislim da je delikatno i da li može čovek da bude iskren ''do.kosrti''. Mislim da Tamara Djurić ne zaslužuje NI JEDNU RTEČ jednog normalnog gradjanina. NI jedno SLOVO. Ona je naprosto otpad ovog društva.
Mislim da svaki normalan čovek u ovom gradu ima osećaj gnušanja nad devojkom koja je moralni degenerik. Tu dozu agresivnosti i tu količinu gadosti koje izgovara jedna plastična lutka mislim da se nije dogodila ne u nekom rijalitiju več ni u nekom domaćem filmu koji bi predstavljao kako se gradi, nastaje i opstaje otpad ovog društva.
To vulgarno ponašanje, od izgleda do rečnika, to maltretiranje i ponižavanje ''njenog vlasništva - ''dečaka'' ravnopravnih učesnika rijalitija, koji od svoje gospodraice dobijaju svojstvo ne kučića, već ljigavih puževa,.To je primer da ova omladina nema dostojanstva. Da jedan veoma talentovan, afirmisani pevač, momak koji je prošao jedan ozbiljan ispit takmičenja i plasiranja za narosnog pevača (ma šta to značilo) pod palicom jedne spodobe postaje krpa i otpad. I da se njegovi roditelji dive njegovom uspehu kao ''momka zavodnika''.
Mali Šumadinac je trebao da ostane na svom imanju, da sa ocem razvlači harmoniku, da pevaju u duetu, peče i pije rakiju i komiša kukuruze... I da obuče narodnu nošnju, nakrivi šajkaču i svira i peva po svadbama. Tako bi osvoio bar svadbarska srca, i bio čistog obraza.
Ja razmišljam u slikama, od onih vizuelnih osoba koja vidi ne spolja već i unutrađnjost čoveka. Mozak Tamare Dj. je jedna kaša, rasuta u lobanji. Sve što izgovara su čipovi gadosti kojima upravlja njen oštećeni mozak.
Mislim da nam je Tamara Djurić zagadila ne rijaliti, ne Tv Pink, ona nam je uprljala naš grad.
Ako ona imponuje svojim Palančanima, ako je obožavaju, onda neka se najvećom brzinom vrati u svoj tor i nikada više ne kroči na asgfalt Beograda.
Sve ovo mislim krajnje ozbiljno i odgovorno.
Vera Blagojević Ugrinov, Beograd, Zvezudara