Vratite Gagija na Farmu 7

Gost

/ #11

2016-03-15 00:10

Zato što bi trebali biti isto tretirani svi učesnici i jednaki i što sam na strani pravde i pravičnosti a pravedno bi bilo i pravično da se tumači svaki kontakt ili incident da budu isto kažnjeni i jednako sankcionisani a ne nekome ovako a nekome onako. U čemu je razlika kad je Saska vukla za uho Cecu i sad Gagi što je vukao Sasku jedino šta je tu drugačije bilo je to da je Saska Gagiju siktala kao zmija i bila spremna da se tuče i da ga napada te pretila mu i napadala ga još i psovala itd.... Strašno.... Dok Ceca njoj nije ništa od toga činila i radila i niko ništa tada Saski nije rekao a kamoli kaznio ili diskvalifikovao a sama je to započela i smatram da nije fer Gagi je dobar čovjek a što neko hoće da ga ukopa i prikaže onako kakav on stvarno nije i što napumpava i priča ko kako želi i kako mu odgovara ni to nije fer ni u redu pa zato vratiti treba Gagija i pružiti mu šansu da se prikaže stvarno onakav kakav je stvarno jer ljudi mili Gagi se druži i zna sa Sanijem tolike godine pa zar on može biti loš čovjek a to je jedan primjer samo a ostale sigurno znate a Saska sa kim se druži i s kim je dobra mnogo godina i to znate pa et sad sve je jasno ko je šta i ko je kakav jer s kim si takav di i sličan se sličnom raduje a da se razumijemo samo jedno da ja ništa protiv Saske niti bilo koga drugog nemam niti podržavam ono što je uradio i kako se ponio i ponašao Gagi kao i svi ostali i nikog ne mrzim jer nisam takva osoba već sam samo realna pravedna pravična i objektivna prije svega i svima isto po zakonu neka bude i ja sam za to pa ili ili kako god samo neka je realno pravedno i pravično svima isto sudjeno i osudjeno pošteno od strane zadruge produkcije i pink tv a ne da su nekom mati a nekom maćeha. A ovde su sigurno Saski mati a Gagi su maćeha i mogla bi pričati i primjera dati još gro i polemisati o tome i svemu do sutra pa zovite me da pričam vam sve kao neutralna i objektivna osoba a i kao osoba sa urodjenom psiihologijom i vidim sve onako kako je i mogu analizirati šta bi moglo biti i šta će biti unapred a to malo tko može što ćete se složiti kao i većina dr i psihologa sa mnom ok. Pozdrav za pravedne i pravične pa neka pobijedi pravda i dobro a ne zlo a ja sam za to vam draga zadrugo i produkcijo TV Pinka pa budite korektni pravedni pravični realni objektivni dobri strogi fer itd prema svima jednaki i isti po tim pitanjima i najiskrenije za sve što radite Boga se bojite i vjerujte da sve.je do jednom i sve bude i prodje al Božija kazna kad tad dodje svima. Pa po zasluzi Insha'Allah samo Bog što daje i pravedno sudi svima treba biti pravičan i Boga se bojati jer taj sudnji dan će doći svima nam što se dobro zna. Božija pravda je najbolja pravda pa Boga se bojimo i pošteno radimo i iskreni prema svima budimo i sretno da živimo tako samo možemo Elhamdulillah.... Amin....