Не дозволимо да дечје одмаралиште претворе у центар за мигранте

Gost

/ #359 Krstić

2016-11-09 13:26

Ja sam iz Palanku,svi se znamo i ovo je bilo očekivano da dođe do ozbiljne rasprave jer kada je bilo da se Palančani slože,nikada pa neće ni sad.Ta neslaganja nisu razlog da se ne ustane i da se ne stane u odbranu Divljana dečijeg odmarališta .Treba da se napravi za početak jedna grupa na fejs buk i da se tu oglase svi koji nešto razmišljaju ozbiljno,i da ta grupa postane  start za dalje akcije,da se iz te grupe kreće ,da se odatle ljudi dogovaraju i prave korak drugi,korak treći.Saša ne može sam,i ne treba sam,svi mi imamo decu i znamo da ne bi voleli da nam deca odlaze u Divljanu sa motike i drvlja  u strahu da će budu napadnuta od emigranti.Ne tvrdim da su svi oni agresivni,loše stvari se nama dešavaju i bez emigranti ali treba da očuvamo to što imamo i svi se slažemo u jedno a to je da Centru za emigrante nije mesto u Divljanama.Zato jedna grupa Sale,kad si počeo kreći dalje,sad napravi grupu,pa će vidiš tu bi trebalo da krenu predlozi da se ne diskutuje ovde u komentare nego u grupu da se jasnije vidi sve i da krene nešto da se radi a ti da kreneš Sale da dobijaš ozbiljnu podršku jer od ovo sad nema ništa mora da se radi ozbiljnije.Ovo je krenulo celu priču uztalasalao ali tek treba da se prave koraci i da se igra utakmica.