Zaustavimo falsifikovanje istorije!

Gost

/ #18

2012-03-11 20:16

sa postovanjem Doom Doom:Hvala na jednom vrlo uljudnom odgovoru. Retko je sresti na internetu nkog sagovornika koji ce lepim recima prestaviti svoje misljanje i prezentovatiga. Sa velikim zadovoljstvom sam procitao tvoj tekst i srecan sam sto ima jos ljudi poput tebe iako se bas ne sloazem u potpunosti sa tvojim razimisljanjem.
Moja dedovina je Bosna ili ti Republika Srpska( meni su draga oba nzaiva) i mojisu stradali u zadnjem ratu a poput tebe sam bio mobilisan 18.09.1991 i bio na Slavonskom ratistu.Bas zbog mojih iskustava iz rata i slicnog razmisljanja da je zadnj rat bio velika glupost gde je ogroma vecina ljudi stradalo i ispastalo a da nisu ni pitani da li to zele smatram da narodi sa ovih prostora moraju da nauce istoriju i da se potrude da postuju i tudju .Postoji izreka da narod koji zaboravi svoju istoriju ona mu se ponavlja, mislim da niko nebi voleo da nam se ponovi zlo devedesetih i da moramo da nadjemo ono sto nas spaja a ne sto nas razdvaja i da uvazavajuci jedene druge , zivimo u dobrosusedskim odnosima i u miru. Sama cinjenica da serija "Sultan Sulejman "izaziva reakciju kod ljudi i to negativnu je dovoljan razlog da se ne emituje. Sa druge strane , da li su pare koje su date za seriju mogle da se upotrebe da nasa produkcija napravi nasu seriju i da tako nasi reziseri i glumici zarade za hleb? Mozda sam pristrasan ali to je neko moje razmisljanje i dajem sebi za pravo da mogu da iznesem to pravo bez da nekog vredjam .
Jos jednom hvala na razumevanju i veliki pozdav i svako dobro