STOP pešačkoj zoni u ulici Nikole Pašića u Velikoj Plani!

Quoted post

Nisam jos napustio grad.

#14 Stalo mi je da mi grad bude grad.

2013-03-09 16:39

Jedno je sigurno ,a to je da ce zatvaranjem ulice Nikole Pasica i definitivno biti zaustavljena Plana koja se razvija u grad. Zatvaranjem jedine ulice koja vodi do solitera , zgrada , policije , sportskog centra , disa i svim onim cime se eventualno mozemo podiciti i naterati ljude da razmisljaju o Plani kao gradu. Presecanjem Plane na dva dela jasno ce biti upucen signal preostalim gradjanima koji zive u Plani da se kupe i odlaze odavde. Bice im stavljeno do znanja da ovde nema mesta za njih. Da ce sva njihova nadanja u stvaranje urbanog grada biti ismejana. Da nema mesta pameti. Samo seljastvu. Samo folkloru. Stop internetu ! Zivele narodne nosnje. Zivela Planjanska Isidora Bjelica !!! Ona ce nam reci sta su prave vrednosti. Nije prava vrednost bioskop , vec amatersko pozoriste iz Petrovca na mlavi. Korzo ! Korzo ! To nama treba. Gde bi se inace prosetale nove sarene trenerke sa sve naocarima za sunce. Gde da mi vidimo , gde da ogovaramo , ako nemamo korzo. Letnja takmicenja na korzo-u ko ce hodati sporije ! To nama treba ! Jos cveca !!! Cveca nam dajte ! Mi smo deca cveca ! Ne semafor !!! Neeee ! Ni slicajno ! Neka se lupaju ti koji voze automobile. Djubrad jedna neotesana. I ove auto skole. Sta ce nam . Kazu nemoze se polagati u mestu koje nema 5 semafora. Pa i sta ce nam ti sto polazu. Kako ti ljudi koji rade po auto skolama misle da se setaju po korzo-u ako su zaposljeni. Zatvarajte auto skole. Dosta je bilo rada i svi na korzo. Korzo nama treba !!!
U mom srcu Velika Plana ce zauvek ostati grad.Kada budem dovodio decu ovde da posete mesto gde sam odrastao , gde sam radio , ziveo pricacu im da je Velika Plana nekada bila mali grad , gde se slusala rock muzika , gostovali bendovi , fudbalski tim igrao na malom fudbalskom stadionu, tu gde je sada suma bila je ulica , tu gde je sada taraba bila je ograda. Grad je zaista bio osvetljen , trotoari su bili asfaltirani , parkinzi su bili asfaltirani ... Bio je to nekada mali , ali grad.

Odgovori

Gost

#20 Re: Stalo mi je da mi grad bude grad.

2013-03-17 05:45:41