STOP pešačkoj zoni u ulici Nikole Pašića u Velikoj Plani!

Quoted post

Gost

#19 Nisam jos napustio grad

2013-03-16 14:55

Ovom prilikom izvinjavam se svim ljudima koji igraju u folkloru i pritom nose narodne nosnje.
Necu da lazem i da kazem da nisam tako mislio ... Priznajem , mislio sam ono sto sam napisao.
Stvar je u tome da se sada kajem i sto vise ne mislim tako. Nije to bio afekat , ali ni krivi ni duzni nasli ste se na tapetu mene koji nisam ni malo vredniji od vas cak mislim da ste vi vredniji jer vi znate da igrate , a ja ne. Potpuno sam svestan napora koji ste ulozili u tu vasu aktivnost i veoma vas postujem. Vi ste deo jedne urbane Velike Plane i to priznajem. Drago mi je sto delite misljenje samnom o zatvaranju ulice Nikole Pasica. Zahvaljujem se Marku Sucuru koji je podelio sa vama na face-u onaj moj predhodni komentar pa ga ujedno molim da podeli i ovaj kako bi oni koji se smatraju prozvanim videli ovu poruku. Veoma bi mi bilo drago kada bi se nasa gradjanska inicijativa sprovela u delo. Smatram da kao sto ja iz Velike Plane ne mogu da odlucujem o tome da li ce u npr. Milosevcu biti ovde ili onde poplocan trotoar ne bi trebali ni Milosevci da odlucuju o tome da li ce biti zatvorena neka ulica u mojoj prvoj mesnoj zajednici. Zeleo bih da me shvatite da se ovde radi o samovolji nekih koji ne pripadaju delu grada o kome odlucuju i koji odbijaju da cuju nasa negodovanja. O nama se radi , trebamo se mi i pitati.
Veliki pozdrav !

Odgovori

Gost

#21 Re: Nisam jos napustio grad

2013-03-18 14:51:22

#19: - Nisam jos napustio grad

Onda da se ja, koja sam sa sela, ali svakodnevno koristim ulicu Nikole Pašića ne bunim protiv zatvaranja jer, po Vašem komentaru, ne treba da me se tiče šta se radi u Prvoj mesnoj zajednici?!