Peticija protiv preseljenja skole

Quoted post

Gost

#21 Re: Re:

2013-06-09 15:38

#20: Roditelj - Re:

Pa naravno da imam odgovor. :)
"Stara" skola ce potonuti, a "nova" se uzdignuti iz pepela. :))

Pricamo o stvarima koje meni ne izgledaju nemoguce kao sto izgledaju vama. A ne znam zasto? Ta sala za fizicko, za koju ste se uhvatili, je skoro renovirana.

A bezbednost je , po meni, jako diskutabilna.Pa "staroskolci'cim izadju iz dvorista nalete na trafike na kojima mogu kupiti cigarete i alkohol, na park u kome sede huligani,kafici i slastike svuda unaokolo, kiosci sa nezdravom hranom,slepa ulica takodje prometna,automobili svuda...i da ne nabrajam.
"Nova" skola,takodje, ima puno nedostataka, ima i svojih prednosti.Salu za fizicko ce , verovatno, prvu renovirati.A ima i BAZEN???A?Mozda vasa deca upisu casove plivanja, ko zna.

Mislim, o cemu pricamo.Ova debata gubi smisao kada se isticu samo negativne strane.Dajte neku pohvalu, pa nije sve bas tako.

Videcemo kakav ce ishod na kraju biti.

Odgovori

Roditelj

#22 Re: Re: Re:

2013-06-09 16:04:39

#21: - Re: Re:

Ta sala za fizičko nije renovirana i u mnogo je lošijem stanju nego ova u sadašnjem objektu.

Da, staroškolci čim izađu iz dvorišta imaju prodavnice brze hrane, kioske i slastike. To znači da ne moraju da prelaze nikakvu ulicu kako bi kupili sve što im treba. Cigarete i alkohol se, prema važećem zakonu, ne prodaju maloletnim licima. A ako se taj zakon ne poštuje, cigarete i alkohol onda deca mogu da kupe gde hoće, ali ne baš čim izađu iz dvorišta.

A i kafići su ipak dalje odatle.

''Park u kome sede huligani''???!!! Izvinite, ne idu naša deca u školu posle ponoći.

''Slepa ulica takođe prometna''?! Pod tim ''takođe'' mislite kao ona ispred nove škole? Glupost. ''Automobili svuda''?! Šta rade ti automobili? Parkirani, gospođo, a ne u petoj brzini.

Debata nema smisla još od trenutka kad ste je počeli. A što se ishoda tiče, vi verovatno verujete u golu silu koju imaju institucije vlasti. Pošto ste rekli šta ste imali, imate dokaz da ste ih branili i sada im se pohvalite. A nas ostavite da živimo u neznanju.