ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA

Quoted post

филфак

#289 Re: Re: 12

2014-05-17 22:10

#272: - Re: 12

Видим у Шапцу си, не седиш кући. Наравно да је увек било људи који ће помагати у невољама и Бог ће их наградити, нико други. 90% нас студената, говорим у глобалу, неће отићи никуда. 90% оних који неће отићи, наспрам 10% студената који ће отићи. Тужно је. Да смо макар мало бољи народ, али нисмо... Мене баш брига искрено за рокове, за предавања, могу одложити, свеједно је. Али ми НИСМО људи, видите ваљда, сагледајмо реално, ако можемо-

Odgovori

Čoban

#310 Re: Re: Re: 12

2014-05-17 22:27:43

#289: филфак - Re: Re: 12

Opet kažem - pričaj u svoje ime i batali procente. Ja, lično, čekam odluke fakulteta i prema njima se vodim. Da su mi ruke odrešene, bio bih već odavno u Šapcu, a ovako sam bio u situaciji da napunim samo jedan paket sa hranom i to pošaljem. Trebalo bi da se odlože predispitne obaveze, ne da bi neko izbegao bilo šta (jer će ga to stići vrlo brzo, u svakom slučaju), već u znaku solidarnosti sa kolegama koje stvarno imaju problema i stvarno daju sve od sebe da pomognu, a ima ih. Neće fakulteti izlaziti u susret njima pojedinačno. Jedini način da se njima pomogne je tako što ćemo svi ustati i tražiti ono što bi trebalo. Hvala lepo, molim lepo. P.S. A vidim da ni ti nemaš pametnijeg posla nego da kritikuješ mase ljudi.

Gost

#311 Re: Re: Re: 12

2014-05-17 22:30:26

#289: филфак - Re: Re: 12

ja ne znam kako te nije sramota :(