ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA

Quoted post

lazovi

#337 Re: Re:

2014-05-17 23:13

#334: - Re:

Ja sam iz Lazarevca,3 dana nisam imao struju,vodu nemam 3 dana i ko zna kad cu je dobiti.3 dana sam pomagao ljudima i ne trazim ni od koga da mi produzi ista.Ljudi iz bga se provode i vise na fejsu umesto da uce i posle im kriv neko i kao solidarisu se sa nama i ostalima koji su stvarno izgubili vreme zbog poplave.Boli sve vas ona stvar za sve nas,da vam je stalo bili bi ste gde treba da budete a ne bi ste se krili iza kompa u toplom.Zato dosta o laznom molarisanju,jadno je zaista

Odgovori

Pastuv

#342 Re: Re: Re:

2014-05-17 23:24:21

#337: lazovi - Re: Re:

Zaboravljaš jednu stvar, a to je da nismo svi rođeni u Beogradu. Ja sam iz Užica, sestra mi je u Požezi, devojka u Čačku. Sve tri oblasti su pogođene poplavama, pogotovo Požega, i odsečeni su od Beograda. Naravno da sam zabrinut, a u takvoj situaciji su mnogi. Nisu tu samo naše porodice, tu su i druge porodice pod istim nebom. Nismo mi bezosećajna stoka, džabe prišivaju etikete, studenti su bili aktivni juče. To što je tebe zadesila nezgoda i što si pomagao ne mora da znači da imaš pravo da držiš predavanja o moralu drugima.

Gost

#351 Re: Re: Re:

2014-05-17 23:39:07

#337: lazovi - Re: Re:

Za  tvoju informaciju prosek mi je 10.0 i ovo odlaganje mi nije ni potrebno