Smena predsednika opstine Svilajnac

Quoted post

no comment

#76 pokretac peticije

2014-05-25 23:24

Strasno mi je da citam vecinu ovih komentara i prosto ne mogu da verujem u ono sto deo vas pise!Nazivate se ustasama, psujete, vredjate, vodite vodu na drugu vodenicu, skrecete sa teme a sve u cilju sacuvate svoje funkcije cuvajuci Perinu fotelju. Ne pisite uzalud o SNS, jer njih niko nije ni spomenuo, ne politizujte ovu peticiju jer iza nje NE STOJI NIJEDNA OPOZICIONA STRANKA, niti sam ja clan iste! Potpuno sam apoliticna osoba i ne napadam stranku ciji je Pera clan vec njega licno!Peticiju mozete da potpisete ili ne, nemojte se vredjati sugradjani,jer pao Pera sad ili kasnije vi cete i dalje biti komsije i sugradjani u ovako malom mestu.

Odgovori

Gost

#77 Re: pokretac peticije

2014-05-26 08:43:53

#76: no comment - pokretac peticije

Sad pred zadnje izbore su ljudi isli po kucama po gradu i selima skupljajuci potpise za sns i pravdajuci se kako ne vole Vucica vec su u toj stranci jer je najjaca trenutno, a sve sa ciljem da se smeni Pera, bar su meni otvoreno rekli ovi sto su trazili potpis iz moje kuce. Znaju to svi, znate i vi!  Balkan pliva, nocas je bio zemljotres sa poplavom i gradom u Skoplju, narod je ostao bez mnogo toga, neki bez icega, a vi bi samo da smenite Peru da bi ubirali kajmak sad malo vi. E pa svi ste isti, zato i propadosmo! Ok, uvek sam za to da se SMENE odgovorni, ali SVI a ne samo par njih http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/468283/Pogledajte-retrospektivu-potopa-u-Srbiji *** http://pescanik.net/2014/05/stanje-redovno/ srpska posla http://www.tarzanija.com/preprodavci-pomoci/

новинар.де

#80 Re: pokretac peticije

2014-05-26 12:36:25

Видите култура коментарисања зависи од кућног васпитања. СНС ако дође на власт претпостављам да ће бити или слични или мало гори. То је култура владања ресурсима једног града, општине. И то је на катастрофалном нивоу. Политиканство и некултура. Какав народ таква влас.

umetnik

#97 Re: pokretac peticije

2014-06-02 20:51:55

Svaka cast na komentaru.Nisam politicki opredeljen ali sam za to da neko mora da odgovara za neznanje,neodgovornost,bahatost,neprihvatanje pomoci od ljudi sa visokih polozaja jer nisu politicki podobni za Predraga Milanovica,za nemarnost,za samoinicijativnu smelost,za igranje sa 12000 ljudskih zivota,za neorganizaciju,za ......

SREDA 15h ISPRED OPSTINE SVILAJNAC PROTEST

P.S. Neko mora da odgovara za sve navedeno gore

Daniel

#102 Re: pokretac peticije

2014-06-03 13:28:44

Pokretači i organizatori peticije su bivši lokalni šerif najveća LOPURDA u istoriji grada na Resavi, koji za svoje mandatovanje nije prokopao nijedan kanal, a napravio je 4000 lokala koji zvrje prazno i dobro se svuda utalio. Pored njega tu je jedan bivši zatvorenik, još jedan prevarant koji je trebao da leži u zatvoru, tu je i nabeđeni muzikant sa lažnim diplomama, dve tri iskompleksirane siluete od nazovi čoveka koji ne mogu da imaju ni svoje porodice, ali hoće vlast. Ima tu još likova ali oni ne zaslužuju da trošim vreme na njih.