Peticija za ukljanjanje nelegalne deponije na Neri (Bela Crkva)

Quoted post

Gost

2015-01-10 21:48

Sve akcije koje vodi Milan Belobabić, u vezi očuvanja prirode, podržavam. Mirjana i Nikola Aleksić nemaju pravo na ovaj poduhvat. Da li to oni bacaju smeće komšiji u njivu? Sava Mućak je tu sadio krompir, kao predsednik Opštine Bela Crkva, jer znao je da je to i zemlja Srba sa one strane Nere. Uzmite, pogledajte i objavite stare posedovne listove. Granica je tim Srbima 1918. godine sa one strane oduzela zemlju, a sada im Opština baca smeće u nju. Da li tako Bela Crkva ulazi u Evropu?

Odgovori

Mileško

#11 Re:

2015-01-10 22:02:28

#10: -  

"kad mogu vasa govna da se izrucuju u neru, sto nebi mogl i deponija. prvo sprecite to pa onda krenite dalje. a ne ovo voda odnese dalje, nije kod vas a djubre je tu pa vam smeta" Na vlasti su u Beloj Crkvi ljudi sa sela pa ih ne interesuje prečistač kod kasarne "Miloš Obilić". Zato je ovakav vaš komentar. Recite vašem cenjenom parlamentarcu iz Vračevgaja, Banatske Palanke, Dupljaje, Jasenova... da se izbori da prečistač, kao u Vršcu, bude dovršen do kraja. Kao sekretar Mesne zajednice Bela Crkva imao sam pravo pristupa tom delu kasarne JA. Vaša svest nije daleko odmakla ovom rekom, ovim Neraljom, ovom zlatonosnom rekom. Sa studentima Novog Sada pre tri godine obilazili smo prečistače i prevodnice u Vršcu i Beloj Crkvi. Mi u Novom Sadu, mi Belocrkvani koji sada živimo i radimo tu, saučestvujemo sa vama u svim vašim naprednim idejama.