желимо уређено и сигурније А. стајалиште

Quoted post

2015

#20 Re: Re:

2015-12-10 09:53

#19: Бранко Жижа - Re:  

znam da se treba aktivirati, ali ih je malo koji bi to uradil od srca za svoje selo. Takve osobe treba prepoznati. A ne kao sto su do sada bili. Pricaju jedno a kad se docepaju"neke"funkcije sve zaborave i samo gledaju gde ce naci dobro mesto da se "ugnezde". Zato je narod izgubio poverenje i zbog toga mnogo izgubili i prepusteno drugima da upravljaju nasim selom. Toliko selo, a drugi vode racuna o njemu. Mi dobijamo samo ostatak mrvica sto njima ostane ili sto nam zakonom pripada. Ja jako volim nase selo pa se zato i javljam, jer me nepravda jako boli i to sto je urađeno nasem selu.

Odgovori

Бранко Жижа
Autor peticije

#21 Re: Re: Re:

2015-12-10 13:26:24

#20: 2015 - Re: Re:  

upravo je razočarenje i apatija ono što takvi priželjkuju... u tom slučaju su im širom otvorena vrata, mogu sa par ulizica i stranačkih poltrona da rade šta su naumili, a vidimo šta su naumili to i ostvaruju... evo poslednjeg primera Bazena, uz pomoć sadašnjih iz MZ, dogovorili se Somborci da naš Bazen iznajme nekom iz Šantića, a kirija odlazi na račun firme iz Sombora... i gde smo tu mi, šta se to dešava sa nama kad sve to mirno gledamo...

Jeste apatija velika, ali nema drugog načina da se stanje  preokrene u našu korist nego da se probudimo iz ovog bunila... još jednostavnije, moramo se rešiti loših ljudi koji samo koriste selo za svoj lični boljitak... oni se znaju, i prvi korak je da se izađe na izbore koji su u Januaru, i glasa protiv takvih... 

Ja drugačije ne znam kako se može bilo šta promeniti, a da sve ostane ovako kako je sada..