Hoćemo i predsedničke izbore

Quoted post

Atina

#9 Re:

2016-02-22 07:42

#3: -  

Ova vlast nije imala sta da proda,to je uradila vlast pre nje.Privatnik sam bila do 2007 me.Firmu sam morala zatvoriti i otpustiti radnike jer DS je prodao fabrike sa kojima sam radila.A kupci istih nisu nastavili delatnost kojom su se te fabrike bavile.Za ovakvo stanje ne mozes kriviti sadasnju vlast.Oni su samo bili surovo iskreni i uradili nesto sto je mnogo godina u nazad trebalo da se odradi.U zemlji u kojoj je industrija unistena,gde nema zdravog obrta kapitala,ne mozete ocekivati ni zdrava primanja.Kada bi svi privatnici poceli prijavljivati svoje radnike situacija bi bila bolja,ali opet ne dovoljna.Budite zadovoljni i tom platom,u unutrasnjosti su iste duplo manje a posao samo kod privatnika mozete naci i to na crno.Jer i ja sada radim kod privatnika,nisam prijavljena ali nemam izbora moram na dete misliti.A moja plata nije 32000 de vec 18000.Ali zato prihvatim svaki posao sa strane,jer perfektno govorim dva jezika,diplomirani ekonomista sam i ne stidim se da sa svojom diplomom radim posao koji je na nivou onih bez skole.Da plate i penzije nisu umanjene dosli bi u gore stanje od Grcke,ali nas ne bi imao ko da spasava.Ni Rusi u koje se kunemo ne bi nam pomogli,jer i oni u svemu gledaju samo svoj interes.Nemojte me pogresno shvatiti Rusiju volim,ali gledano kroz vekove unazad njima je interes uvek na prvom mestu.EU ne volim i nisam za istu.A sto se tice Kosova i Metohije ova vlast ga nije prodala.Prodao ga je Boris Tadic.Nista nije ucinio kako bi sprecio samoproglasenje istog.A ne zaboravite da UNESCO nije primio KM zahvaljujuci borbi sadasnje vlasti.DSS je 2006 te bio u vlasti kada je potpisao nakaradni sporazum sa Amerikom.A sada se buni,kada neko taj sporazum uredi u korist Srbije.Sestra mi je udata za Grka.Pre dve godine je bila prevodioc u bazi NATO/a kada je nas Ministar vojni bio na sastanku sa njima u GR.Tada je jasno rekao NE u NATO Srbija ostaje vojno neutralna.Zet mi je u Vojnom Ministarstvu GR.Tako da uvek imam informacije,prvi bi rekao da smo kojim slucajem usli u NATO.Kao sto mi je za Crnu Goru pre nego sto je objavljeno rekao ovi potpisuju ulazak.

Odgovori

gogsi

#11 Re: Re:

2016-02-22 09:09:41

#9: Atina - Re:  

Nemoj nam molim te soliti pamet ovde o naprednjacima i socijalistima itd.itd... svi u vladi su veleizdajice srpskoga roda!!!

ZIVEO SESELJ DACE BOG DA SKINE OVU BAGRU SA VLASTI PA DA NAM DA KONACNO DA BOLJE ZIVIMO!!!