Neimarski Parkic
Quoted post
Djordje |
#105 Zastitimo Randjicev interes2012-08-01 14:28Zivim veoma blizu parka, iako sam odrastao na 120 km od parka moje dete se skoro svakog dana igra u njemu. Ipak ne vidim razlog za pobunu protiv bilo cega sto ce se raditi u parku. Dakle izdat je objekat koji se nalazi na obodu parka. Zanimljivo je da nikome ne smeta ovakvo ruglo, a smetace ako se uredi? Kako bilo kome moze da padne napamet da ne dozvoljava ili odredjuje sta sme da se radi u nekom objektu? Jasno je da nece biti kladionica, a da li ce biti neki ugostiteljski objekat (pa ne smeta vam Lamartini i Vulevu) o tome moze da odlucuje samo onaj ko je zakupodavac poslovnog prostora i onaj ko je zakupio i koji ce ulozi svoj novac! Mi bismo trebali da budemo prijatelji pa da pregovaramo sa ljudima da nema prodaje alkohola, da naprave i odrzavaju toalet i za korisnike parka, da mozda urede toalet za taksiste... Ne, vi angazujete gospodina Kovacevica koji je ojadio ljude u Arandjelovcu prilikom privatizacije Knjaz Milosa. Secate li se te afere, secate li se kako je to Misa kupio i za koje novce? E taj isti Kovacevic koji nista ne radi za dz je sada odjednom uzorni gradjanski aktivista? Mozda seta unuke ili mozda sa drugarima igra sah u parkicu? Znate i sami da nije tako, zato pogledajte ko su potpisnici nase peticije? Randjic i ekipa, smeta im konkurencija, a i musterije nece moci mozda da bahato parkiraju... Zato hajde da napravimo mi dogovor i da se dogovorimo sa ljudima kako da i nasoj deci i njima koji ulazu novac bude lepse i bezbednije u nasem parkicu, a ne da vecito budemo protiv. |
Odgovori
Ana |
#106 Re: Zastitimo Randjicev interes2012-08-02 02:39:31#105: Djordje - Zastitimo Randjicev interes Kasno sam se ukljucila ovde, pa sam se malo raspitala, gosn Randjic Dejan- Glavni doglavnik gosn Čede skakutavog i histeričnog je neki mali selja iz Čačka (Veljina škola?), koji se kako čitam i čujem za kratko vreme totalno Preokrenuo i Debelo nafatirao ovde u BG, drži ( kako izgleda) kafić pored parka i smeta mu konkurencija! A ima i neku GISTRO Marketing agenciju, u super usponu, bar donedavno je bila... To je valjda taj NEKI BG duh i ta NEKA BG energija... |
shone |
#107 Re: Zastitimo Randjicev interes2012-08-27 20:09:41#105: Djordje - Zastitimo Randjicev interes I to tako biva.Dodje neko iz ko zna odakle i dodje bas ovde,kod mene na Neimar.I posto je cuo kako palma resava probleme sad bi i on da se pravi pametan.mozda bi i da pregovara u nase ime i da nam tumaci zakone,pa cak i da nas sprijatelji sa ljudima koji bi da tu zarade pare i da ih ubedi da naprave toalet i zaposle baba seru koja ce sve to da cisti i usput vaspitava i nasu decu i nas. Brate moj,po gluposti,ne debatuj samo zato sto ti je dosadno i zato sto si kod kuce navikao da sa komsijom satima raspravljas oko medje.kafana u parku ne postoji cak ni kod tebe na selu.tu se obicno pivo pije ispred zadruge,na gajbi. Peti parkic je matrica.Nema razgovora. |
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8587 Kreirano: 2025-06-12
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
4229 Kreirano: 2025-06-24
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2253 Kreirano: 2025-06-12
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1504 Kreirano: 2025-06-16
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1213 Kreirano: 2025-06-29
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
826 Kreirano: 2025-06-18
Peticija za dodjelu Trinaestojulske nagrade organizaciji The Books of Knjige
3272 Kreirano: 2025-06-04
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5461 Kreirano: 2025-05-25
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1565 Kreirano: 2025-06-08
Hitno uklanjanje mobilne bazne stanice
467 Kreirano: 2025-06-19
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
3235 Kreirano: 2025-02-07
Петиција за смену Загорке Доловац
297 Kreirano: 2025-06-26
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
250 Kreirano: 2025-06-19
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
225 Kreirano: 2025-07-06
BIG Problem Karaburma - STOP izgradnji ZIDA u Uralskoj ulici
1437 Kreirano: 2025-05-29
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
195 Kreirano: 2025-06-04
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
158 Kreirano: 2025-07-06
ZA PRAVEDNIJE CENE KOMUNALNIH USLUGA - IGAZSÁGOSABB KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁS ÁRAKÉRT
154 Kreirano: 2025-06-16
Djeca iz OS "Oktoih" ne smiju biti premjestena u druge skole!
152 Kreirano: 2025-06-18
Pozivamo vas da potpišete peticiju za postavljanje filtera za vodu u osnovnim školama u Čoki zbog prevelike koncetracije arsena
125 Kreirano: 2025-06-22