ZAUSTAVIMO MEDIJSKU HAJKU NAD NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!!
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji ZAUSTAVIMO MEDIJSKU HAJKU NAD NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!!
DIDI |
#762015-02-07 02:24Bolesni umovi, kvazinovinari, stvorenja bez imalo integriteta licnosti da li je moguce da nemate bas ni malo morala i obraza? Kako mozete da spavate posle svih onih uzasnih objavljenih tektova, punih lazi, kojim punite glavu ljudima ispranog mozga. Kad nemate neku ljudsku zrtvu da po njoj pljujete i da od nje pravite cudoviste obavezno se uhvatite napustenih pasa. Ma po psima je najlakse, nisu u stanju sami da se brane. Vi pisete, pljujete, huskate, a sinteri hvataju i ubijaju. Divna slika Srbije. SRAM VAS BILO!!!!! |
Gost |
#782015-02-07 06:11Nisu zivotinje krive, neodgovorni vlasnici su krvi zato sto izbacuju zivotinje na ulicu |
Gost |
#792015-02-07 08:21Podrzavam i mislim da pored svih nevolja koje dozivljavaju napustene zivotinje nije potrebno da se dodatno otezava.Ja licno sam preuzela brigu o nekoliko pasa koji su pusteni na ulicu.Veliki su psi i cesto je problem udomiti ih.Godinama su kod mene i potpuno su usvojili prostor na kome se nalaze.Dobri su cuvari.Na to treba staviti akcenat. |
Gost |
#812015-02-07 10:09Drago mi je da jos uvek ima ljudi dobrog srca koji zele da pomognu napustenim zivotinjama. Kad sam bila dete ucili su me da je pas covekov najbolji i najverniji prijatelj,ali na zalost izgleda da covek nije psu najbolji prijatelj kad mu dosadi on ga jednostavno izbaci na ulicu... Ne razumem takve ljude i sama imam psa i nebih tako nesto mogla da uradim ni u snu. Mislim da bi umesto hajke na ove jadne zivotinje trebalo sprovesti hajku na njihove bivse vlasnike i strogo kaznjavati sve koji izbace psa na ulici. Inace psi se ponasaju onako kako smo ih mi naucili. |
Gost |
#822015-02-07 11:46Nerazumem vise ovaj moj narod,zasto svoje nezadovoljstvo iskaljuju na ovim predivnim bicima,nisu im oni krivi sto nemaju zivot dostojan coveku.Zato molim sve ljude,ako su ljudi u pravom smislu te reci,smilujte se i prekinite da se bavite hajkom na neduznim zivotinjama,borite se protiv onih koji su sve nas,ceo narod doveli do propasti.Shvatite,molim Vas da je pas definitivno covekov najiskreniji i naj verniji prijatelj.Ako ne zelite psa u kuci,pruzite ruku prijateljstva psu koji je na ulici.Ne bacajte hranu,nahranite te divne zivotinje,napravite im kucice da i oni imaju svoj dom kao i svi mi.I verujte da Vas nikada nece napasti,vec ce Vam biti zahvalni i volece Vas tako snazno kako Vas niko,ama bas niko nije voleo.Opameti se narode moj i zastitimo one koji bez nas ne bi mogli da opstanu.Jer zivot nije namenjen samo ljdskom rodu. |
Gost |
#852015-02-07 15:26МОЛИМ ВАС ДА СЕ КАЗНИ ЗАКОНОМ СВАКИ ОНАЈ КОЈИ СЕ ИЖИВЉАВА НА БЕСПОМОЋНОМ ПСУ,ТО РАДЕ САМО НЕЉУДИ И МОРАЛИ БИ БИТИ КАЖЊЕНИ КАД ЗЛОСТАВЉАЈУ ПСЕ,НЕВИНА,ВЕРНА ЧОВЕКУ,БИЋА |
Gost |
#862015-02-07 16:00ZAUSTAVIMO MEDIJSKU HAJKU NAD NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA!! nepravda velika prema najvernijem prijatelju coveka a to je pas ...PREKINIE HAJKU PROTIV PASA...SIRITE SIMPATIJE I OSTRE KAZNE PREMA UBICAMA PASA..! |
Gost |
#87 Re:2015-02-07 16:06#58: - CECA Svuga gde se spominju psi u konktestu kao ljudi su besni kao psi....odmah reagujte..toga ima puno u novinama, objavama na fejsbuku...kao psi imaju vise prava nego deca...odmah reagujte ...to je hajka ili glupost..! |
Gost |
#882015-02-08 18:31Usmerite hajku na "ljubitelje pasa" koji ih izbacuju kada ih se zasite.Takve niko i nigde ne spominje. |
Gost |
#902015-02-19 02:58osudjujem bilo kakvo ylostvljanje zivotinja a plus sto je dezinformacija a ta dva ljugava casopisa treba da krivicno odgovaraju jer sire neistine |
|
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Слобода за Андреjа Гњота!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
3538 Kreirano: 2025-06-24
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
946 Kreirano: 2025-06-29
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
1844 Kreirano: 2025-06-12
Петиција за смену Загорке Доловац
270 Kreirano: 2025-06-26
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
742 Kreirano: 2025-06-18
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
181 Kreirano: 2025-06-04
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8560 Kreirano: 2025-06-12
ЖАЛБА НА НЕСАВЕСНО И НЕМАРНО РУКОВАЊЕ ОТПАДОМ КОМПАНИЈЕ "ВИНЕКС ЕТИЛ" У ЛУКИЋЕВУ
65 Kreirano: 2025-06-25
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5441 Kreirano: 2025-05-25
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3400 Kreirano: 2024-12-05
BIG Problem Karaburma - STOP izgradnji ZIDA u Uralskoj ulici
1431 Kreirano: 2025-05-29
СПАСИМО САМОДРЕЖУ У КОЈОЈ СЕ ПРИЧЕСТИЛА ЛАЗАРЕВА ВОЈСКА
613 Kreirano: 2014-03-03
ZAHTEVAMO SMENU ZAGORKE DOLOVAC, NENADA STEFANOVIĆA I BRANKICE MARIĆ
2627 Kreirano: 2023-03-03
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
240 Kreirano: 2025-06-19
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1539 Kreirano: 2025-06-08
PETICIJA DA ENA MOSK. NAPRAVI KUCNU ZURKU OPET
17 Kreirano: 2025-06-25
Петиција за разрешење Небојше Човића са функције председника Кошаркашког савеза Србије
60 Kreirano: 2025-06-24
Zahtevamo zakonsko priznanje pasa za emocionalnu podršku (ESA) u Srbiji
51 Kreirano: 2025-06-22
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1496 Kreirano: 2025-06-16
Pozivamo vas da potpišete peticiju za postavljanje filtera za vodu u osnovnim školama u Čoki zbog prevelike koncetracije arsena
123 Kreirano: 2025-06-22