Zahtevamo smenu Aleksandra Šapića

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Zahtevamo smenu Aleksandra Šapića

Gost

2015-03-15 08:07

onaj ko misli da je njegovo dete vaznije od druge dece,ko se bahati,napada osoblje ...nikako ne bi smeo da vodi politiku ove drzave

Gost

2015-03-15 09:00

Zahtevam da se svaki napad na zdravstvenog radnika sankcioniše zatvorskom kaznom!Ovo je prevršilo svaku meru.Ukoliko je neko nezadovoljan postoje mehanizmi kojima može ostvariti svoja prava,a ne da se divljački obračunava sa ljudima koji su na svom radnom mestu.Novinari su posebna kategorija koja je i dovela do negativnog raspoloženja prema zdravstvenim radnicima dugogodišnjim blaćenjem ove profesije!
Kad porastem neću da budem Kengur!

2015-03-15 09:30

Odličan sportista - neperspektivan kao čovek!

A tek kao političar koji bi da nas nekud (?) vodi ?

Gost

2015-03-15 13:38

Krajnje je vreme da se stane na put bahatom ponasanju prema zdravstvenim radnicima koji saveasno obavljaju svoj posao a pritom su minimalno placeni za svoj tezak i odgovoran rad. Zasto Sapic nije digao glas kad su se smanjivale plate zdravstvenim radnicima.Tada se nije osetio ugrozenim.

Gost

2015-03-15 23:55

Nekada sam mnogo postovao i divio se liku i delu najboljeg svetskog vaterpoliste , verovatno svih vremena , takav vaterpolista se verovatno nece roditi , ALIIIIIII , taj isti covek je ulaskom u politiku i sposobnoscu prelazenja iz stranje u stranku zarad vlasti i polozaja definisao sebe kao negativnog lika u mojim ocima , a mogao je biti vrhunski trener , predsednik Olimpijskog komiteta i jos mnogo toga . Sticajem okolnosti radim na Decjoj klinici u Tirsovoj i znam kompletnu istinu ovog događaja tako da bez ikakvog razmisljanja potpisujem peticiju.

Gost

2015-03-16 21:28

Vreme je da se organizujemo i damo podršku svojoj profesiji, da se borimo protiv svih ljudi koji neznaju da cene naše zanimanje,a javno pohvalimo gospodina koji je stao uz nas.Hvala mu on zna značaj našeg rada i zalaganja u ovim vremenima.
Težimo ka vremenu kada ćemo biti cenjene i vrednovane i kroz naknadu za naš rad ,a ne samo pohvalu.