Захтев за смену министарке Зоране Михајловић
Несхватљиво ми је да неко на таквом положају, чини оно што она чини већ у дужем периоду и да за то несноси никакве последице. Шта то значи? Или јој несмеју ништа пошто је њу неко други довео или су и они исти као она само што она то јавно говори. Што би значило да смо га надрљали.
Trebalo je davno smeniti, arogantna, nestručna i radi šta hoće.
nedostojna
Zorana Mihajlovic nije kompetentna za svoj posao.Osoba koja ne poznaje istoriju srpskog naroda nemoze da vodi spoljnu politiku i da ucestvuje u tako vazno zivotnim pregovorima kao sto su pregovori o Kosovu i Metohiji.Mihajlovicka je zavrsila Megatrend a to je privatni universitet a zna se kakvi su kriterijumi tamo!Osim toga zena vodi tako politiku bez cilja umesto da ona artikulise desavanja i vodi politiku ako i svi tamo u vladi dogadjaji preticu njih i artikulisu rad vlade na dnevnom nivoutj.kod njih nema plava vec se politika vodi od danas do sutra bez plana!Mnogi nasi politicari su ucenjeni ili su masoni ili clanovi raznih organizacija i do Srbije i srpskih interesa im je stalo ko do lanjskog snega.Sertimo se Dinkica on je u Sajentoloskoj sekti unistio je bankarski sistem Srbije! Sutanovac koji je nakd radio u Julu ko portir!Isao je na obuku u Marsalov centar kod Frankfutra koji drzi CIA!Inace sam Dinjdjic je vambracni sin Alije Izetbegovica njegova majka je radila kao kucnapomocnica u Bosankom samcu u kuci Izetbegovicevih!oOvi isto nisu nista bolji!na lokalnom nivo je jos crnje i gore! kad krenete po selima tuga i jak politikom se bave ljudi bez skole jel kao sto je rekao Ivo Andric"U teskim vremenima budala progovori fukara se obogati a a pametni zacute" izgleda da je takvo vreme doslo.!Ako se ne okrenemo Rusiji nestcemo kao narod nemogu da razumem zaspepljenost EVROFANATIKA!Zato glasam protiv i za smenu ove Trilateralne clanice koja ne zastupa svj narod.
OSTO ZNAM KO I GDE JE BILA I SVI TI PRELETACI TREBA SKLO
NITI SA SCENE JER RADI PROTIV MOJE ZEMLJE,FUJJJ
Све је јасно, излишан је било какав коментар....
jeli moguce da je za jedan dan potpisalo samo hiljadu srba.neverovatno.e onda treba da vas zorana i vucko ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Скандалозно је да у влади Србије министар буде особа која ради за интересе агресора на Србију!
| This discussion has been closed. |
za deklaraciju o Srebrenici