Da linija 611 ide od GŽS kroz Dobanovce Beogradskom ulicom

Gost

2015-07-30 10:07

Predlog za izmenu trase 611 kroz Dobanovce je odličan,samo mi nije jasno zašto se ne može i dalje 611 okretati na Keju.Na ovaj način gubimo vezu sa Zemunom i Novim Beogradom!

Gost

#2 Re:

2015-07-30 10:16

#1: -  

Zamolili su me da se napravi ovakva peticija , jer im se svideo predlog. Veza sa Zemunom i NBG se ne bi izgubila , jer bi moglo da se preseda na 711 (pod uslovom da linija ostane na sadašnjoj trasi , za šta je pokrenuta peticija).

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2015-07-30 10:23

Inženjer

#4 611

2015-10-13 11:30

Ako se usvoji navedeni predlog putanja linije bi se produžila bar za 10, a možda i do 15 minuta u jednom smeru. A to nikome ne bi odgovara, a sigurno ne bi dobili još jedan autobus i da pravi u jednon krugu(Kej-Dob, Dob-Kej) više od 10 km. . . 
Ovako nešto, ili još bolje, bi moglo da se reguliše, ali kada bi autobus posle okretanja na okretnici išao ulicom namenjenom za autobuski saobraćaj (Beogradska ulica nije namenjena za to).

Moj predlog je da se Linija 611 skrati i da ide do Pohorske (okretnica 16ice), veza sa Zemunom se nastavlja sa izlaskom kod Starog Merkatora i presedanjem na sledeće autobuse:17, 73, 83, 88. Na taj način sa ovim brojem autobusa linija bi bila smanjena u jednom pravcu minimum za 10 minua i automatski autobusi bi išli na 15 - 18 minut, što bi svima odgovaralo!

Ovaj preglog je realno i lako izvodljiv, ako ga podrže pravi ljudi.

Srdačan pozdrav!

milanka

2015-11-09 10:08

autobus treba da ide beogradskom definitivno i to ce resiti probleme 70% dobanovcana koji pesace po vise od 1,5km do prve stanice.... 

magda

#6 Re:

2016-01-22 20:55

#5: milanka -  

Slazem se da i ostatak Dobanovaca mora imati direktnu vezu sa gradom .Kakva je to ulica Beogradska  i po cemu se razlikuje od drugih kojima prolaze autobusi a koja je novoizgradjena i kojom ne mogu da prolazi autobusi a mogu kamioni i u kojoj je novo groblje .Nehumano je da do groblja nema prevoza .Nehumano je da onoliko naselja PKB u kome zivi onoliki broj radnika koji su u vecnoj potrazi za poslom i koji godinama nemaju prevoz koji bi im omogucio izvodljiv  put do posla .Tuzno je da ovaj deo naselja koji se enormno prosirio nema vezu sa gradom.Opcija sa 603 koja niti je negde dosla niti je od nekud posla ih na Ledinama izbaci ko stoku pa snalazite se na pola puta i cekajte i placajte 

Gost

2016-01-27 14:47

Po meni je peticija izraz nemoci da razum pobedi.Pa tamo gde pamet spava gde se narod ne postuje gde se cuti i zmuri ponekad zadnja mera nemoci ojadjenih biva i ova peticija.

Gost

2016-03-13 16:11

Svakodnevno pesacim do najblize stanice 2 km. sa promenom trase linije 611 skraticu vreme pesacenja.