Затворите српску границу за илегалне преласке!
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Затворите српску границу за илегалне преласке!
Gost |
#1012015-09-19 18:50ako EU, zatvara granice, a oni su krivi za sve, treba i Srbija da zatvori granicu i to pod hitno. |
Gost |
#1032015-09-19 20:03Jer nam je drzava sprdnja u ovoj situaciji, ako sami sebe ne zastitimo niko sigurno nece a jos manje ovi koji su nam priredili 1999... |
Gost |
#1042015-09-19 22:08Šta reći?Normalan,razuman čovek ovo ne bi radio!KVISLINZI zajedno sa OKUPATOROM odlično obavljaju svoj posao. |
Gost |
#1052015-09-20 07:12Ti koji danas prelaze u Evropu, nedolaze slucajno, neko je to organizova. U svakom slucaju vidimo glavni problem muslimana a taj je da se oni nece prilagoditi ka nama, stavise Evropski politicari ni nevrse na njih pritisak da se prilagode i dozvoljavaju jim slobodnu integraciju na ukor nas prvotnih stanovnika Evrope. Mi moramo da se prilagodimo njima i njihovoj kulturi ako hocemo da zivimo sa njima, za 50-100 godina vise nece biti nas bice samo oni i njihova pravila i obicaji, a kakve obicaje i zakone oni imaju znamo svi. Ti koji su nas prodali jih pustaju, verovatno i neke budale koji nisu svesni svoje nesvesti. Vreme je abi ste se svi zamislili sta se desava, i poceli da se bunite i napadate politicare kojima ste dali moc. Cela Evropa mora da stane na noge i zabrani Islamizaciji nase dece i dece njihove dece. Vekovima smo branili Evropu pred najezdama muslimana a sad jih pustamo pod pseudonimom humanizma i ljubavi. Pojesce nas, ogulice nas ko bananu. Nasi predci placu sta mi njihova deca danas radimo. |
Gost |
#1062015-09-20 08:22Potpisao sam peticiju zato sto znam ko su Arapi i u kakve probleme se Srbija uvaljuje njihovim naseljavanjem |
Gost |
#1072015-09-20 08:44Volim svoju drzavu. Moj deda je bio partizan i znam da bi on bio izmedu prvima ko bi cuvao granicu. Hvala |
Gost |
#1082015-09-20 09:16Ti migranti nisu "izbeglice",Okupiraju Evropu islamski vojnici !!! |
Gost |
#1092015-09-20 10:09Budućnost naše dece, da ne zavisi iz daleko došlih, na drugačiji način mislećih, čak mogu da kažem, niske kulture raspolažajućih. Ovi, koji danas donose pogrešne odluke, sa nama zajedno, neće imati priliku da "uživaju" u plodu istih, pošto nećemo doživeti ta vremena. Ali naši potomci hoće. Ajde da nas ne psuju! |
Gost |
#1112015-09-20 10:21Mi Madjari na severu mozda sad mozemo doci do vazduha zbog podignute ograde.Hvala Orbane,.Ali ovo nije dosta.Cela Srbija treba da bude zasticena od ovih migranata.Ne sme niko da udje bez stroge kontrole.Ko je stvarno ugrozen treba mu pomoci.Ali i to tamo blizu svoje domovine.Ostali nemaju sta da traze u Evropi.Treba ovo momentalno preseci jer buducnost nase dece je u pitanju.Pozdrav sa Palica. |
Gost |
#1122015-09-20 10:57Jedva izplate penzije,porodicama pomoc da odhrane decu,sta ce bit snama?Ima muz radno mesto,ali pored toga radi jos punu sta da imamo bar nekako receno normalan zivot.Imamo troje dece,znam sama sam kriva ne krivim nikoga ali kako cu im moc ono neophodno priustit ako oduzimat ce nam deciji i roditeljski jer treba izbeglice hranit koji ni ne dolaze tu?Oni ni nisu kod nas krenuli. |
Gost |
#1132015-09-20 12:28Azert mert ertelmes otlet. Szerbia hatarait mar az elso illegalis csurhe berontasakor le kellett volna zarni!!! Milyen orszag az, ahol a hordak csak ugy jonnek-mennek, mint a Duna-korzon? Elarulom nektek: ezek a Patyomkin allamok. |
Gost |
#1142015-09-20 14:31zapad je kreirao ovaj problem , unistavajuci irak libiju avganistan I siriju pokrenuli su talas ocajnika kojima nije cilj srbija ali nasi nesposobni politicari-idioti su nesposobni niti im je dozvoljeno od istog zapada da razviju srbiju ekonomski drzavotvorno politicki I vojno tako da srbiji su vezane I ruke I noge u ovoj situaciji I zato taj problem treba I mora da resave zapad ali bez naseg ucesca !!! |
Gost |
#1152015-09-20 16:26Šaljite svima peticiju! 95% ljudi ne podržava migrante, ali se stide da o tome govore. Razni "humanisti", liberali, levičari terorišu Srbe propagandom, tako da je ljudima neprijatno da pokažu šta zaista misle o ovoj okupaciji. Napravljena je takva atmosfera da je "cool" pomagati migrante, a sramota je biti protiv njih. Razbijmo taj tabu! Pokažite jasno da se ne stidite svog stava i slobodno delite po internetu sve tekstove i peticije koje su PROTIV migranata! Biti protiv ilegalnih migranata znači podržavati ustav i zakone republike Srbije. Toga se ne treba stideti, nego treba biti ponosan na to. Ne nasedajte na priče o lažnoj humanosti i jasno i glasno recite svima da ste protiv ilegalnih migranata! |
Gost |
#1182015-09-20 19:01Zato sto treba prvo zbrinuti naše beskućnike, normalan čovek ne seče granu na kojoj sedi. Majka u avionu prvo sebi masku stavlja pa tek onda detetu, inace ce se ugušiti oboje. Zato što neplivač ne može spasiti davljenika, zato što plaćam vojsku, policiju, carinike...da rade svoj posao, a ne da jos radim i njihov, zato sto dugujem precima sto su mi sacuvali slobodu, zato što dugujem našoj deci da iza sebe ne ostavim šit, zato sto... |
Mene je politika Nemacke napravila izbeglicom, nema u meni snage a ni vremena da placam njihove gre |
#119 Re: Srbija nije zbrinula ni svoje izbeglice jer je siromasna zemlja , ljudi gladuju2015-09-20 19:11 |
Gost |
#1202015-09-20 22:14zato, jer se moramo sami čuvati od spoljnih neprijatelja kojih ima medju migrantima-izbeglicama |
Gost |
#1212015-09-20 23:01Zato sto meni uzimaju dve penzije za godinu dana zbog bolesnih ambicija za liderstvom av idiota bez mere koji ce dacuva evropu od nje same, budala! |
Gost |
#1222015-09-21 08:11Srpska vlada izigrava majku Terezu i dopušta prolaz kroz Srbiju kao da je to ničija zemlja. Nisam za nasilje, ali se mora raditi sa Makedonijom da zatvore granicu kad već Grčka ne može ili ne zna kako da vrati izbeglice u Tursku. |
Gost |
#1232015-09-21 09:34potpisujem jer je politika ove vlasti od početka slugeranjska i protiv građana srbije |
Gost |
#1242015-09-21 15:58Svaka čast onom kao je pokrenuo peticiju treba ih sve vratiti u njihove zemlje jer i oni imaju komšije Koji ih trebaju primati kao bracu jer kako oni kažu mi smo braća i sestre. Navodno po veri |
Gost |
#1252015-09-22 05:44Prosto- "demokratski" nastrojena Evropa je uvek nalazila nacina da nas izradi, pri tome ljubazno nas tapsajuci po ramenima. A mi, cemo kao i uvek narednih 100 -inak godina trubiti o nasem postovanju ljudskih prava, svetskih vrednosti, filantropiji ..., bez obzira sto je relano sve to na nasu stetu. |
|
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Слобода за Андреjа Гњота!
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
5254 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za oslobađanje političkih zatvorenika!
2656 Kreirano: 2025-04-24
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
3393 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVU DISCIPLINSKOG POSTUPKA PROTIV PROFESORA SINIŠE AVRAMOVA
1370 Kreirano: 2025-05-10
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
2555 Kreirano: 2025-04-18
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
1254 Kreirano: 2025-05-05
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5491 Kreirano: 2025-04-17
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
367 Kreirano: 2025-05-09
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11842 Kreirano: 2025-02-13
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
295 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
952 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3189 Kreirano: 2025-04-28
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
2849 Kreirano: 2025-02-07
NE DAMO ROGOZNU!
2428 Kreirano: 2025-04-27
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2034 Kreirano: 2025-04-30
Имате право на свог Патријарха!Искористите je?!
75 Kreirano: 2025-05-12
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
631 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6086 Kreirano: 2025-03-04
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5581 Kreirano: 2025-04-16
Ukinuti odluku o poreskim zonama u opštini Novi Bečej, jer je neosnovana i vratiti stare zone
57 Kreirano: 2025-05-13