Spasimo OŠ "Stari grad"
SPASIMO OVU ŠKOLU
Škola je zaista odlična, grejanje radi, toaleti uvek imaju sapun i toalet papir. Kabineti su uvek čisti kao i podovi! Apelujem na sve ljude koji vide ovu peticiju da se potpišu, a takođe mogu i svoju decu slati u ovu školu i neće imati razloga za brigu!!!
Gledala sam na vestima sve o ovoj skoli i jako mi je zao sto se zatvara! Od mene imate punu podrsku! Sa srecom!
Najposebnija skola na svetu, koju prvenstveno cine deca kojima nije bitno da l je neko crn, beo, ljubicast, deca kojima je skola bukvalno DRUGA KUCA i kojima je drustvo druga PORODICA, deca koja su uradila 74819 puta vise od bilo koje druge skole kako bi sacuvale i njenu istoriju i njenu buducnost!!! Takve skole treba negovati i cuvati kao malo vode na dlanu a ne gasitii!!!!
Ko je bio toliko toliko Genijalan da donese odluku da se bas ta Skola treba zatvoriti, i zasto bas ta. Zbog cega Vojna Gimnazija ili sta vec nije u O Š "Skadarlija ili ...zašto baš naša ...Sramota !!
GGWP
Ucenica sam sestog razreda ove skole...imam mnogo prijatelja i najbolju razrednu na svetu!!!Imamo razne aktivnosti u skoli i mnogo njih organizuje nastavnica (moja razredna)Ljiljana Cuzovic,a i direktorka skole je isto odlicna!Stvarno imamo najbolju skolu na svetu i svi treba da se borimo da je ne zatvore!!!Hvala svima koji su danas dosli i podrzali nas u skolskom dvoristu...nadam se da ce ovi komentari i potpisi pomoci u ocuvanju nase skole!!!
Lep pozdrav...
gasi bagru
SRECNO ...
OS Skadarlija na dosta prometnom mestu ,razmislite bolje da se oni prebace u Stari Grad nego mi tamo .
Pozdrav.
Skadarlija neka predje u Stari Grad jer je mnogo bezbednija za nase djake .
Vojna Gimanzija dajte molim vas pa nadjite neki poligon a ne centar grada dobro da niste predlozili kasarnu da napravite ...
Sraaamotaaaaa VELIKA uzas stidite se ko god da je ovakav predlog dao ......
This comment has been removed by the author of the petition.
"ZA" opstanak škole
Škola ko škola je skroz extra, fiskulturna sala najveća i najbolja na celoj opštini Stari Grad, unutrašnjost škole u najboljem redu, ova škola ne treba da se ugasi...
| This discussion has been closed. |