Peticija za hitno vraćanje smrtne kazne u Srbiji

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za hitno vraćanje smrtne kazne u Srbiji

Gost

2016-07-13 22:33

zbog bilijarde nedužni žrtava čije su živote uzeli monstrumi poput ovog Rajkovića koji je zverski silovao i ubijo trogodišnju Anđelu.

Gost

2016-07-14 02:36

Dosta je bilo! Necemo da u ovoj drzavi nesmes dete pustit napolje da ide samo do skole ili drugara. Treba stalno da strepimo ko je na ulici i sta ima u glavi.
ZA TAKO NESTO SMRTMA KAZNA UBITI I SILOVATI JADNO DETE PRETUCI ZENU PA NEMA NISTA GORE JEDINO JE TO ZA NJIH.

Gost

2016-07-14 06:26

Necu smrtnu kaznu ja sam kriminalac mamaaaaaa :-D

Gost

2016-07-14 11:21

I ovo mu je blaga kazna kako bih ga kaznila.naravno da sam potpisala i svako normalan ce ovo uraditi.

Gost

2016-07-14 11:27

Zbog sve dece Srbije , deca su nasa svetinja !

Gost

2016-07-14 16:10

Zato sto monstrumi ne treba da zive

Gost

2016-07-14 16:49

Smrt je mala i blaga kazna za monstrume.Ubiti ih sve,ali naći pravi način za to da pate i da žele smrt !

Gost

2016-07-15 12:33

Peticiju sam potpisala zato sto mi je muka da gledam kako se mala deca ubijaju,siluju, i slicno.Muka mi je da citam kako zene su sve vise pretucene i ubijene zena sam i ja pa zato a i majka sam....Stop Nasilju
ЈА

2016-07-16 11:43

Сложила би се са једним коментаром који каже да је Смртна казна преблага за лица која су починила овако свирепе злочине, али крајње је време да се престане са проглашавањем лудим оваквих лица и да им се то води као олакшавајућа околност и да након "излечења" буду пуштени кућама. Јер свако ко једном убије убиће опет и ми свесни грађани Републике Србије морамо бити јединствени и истрајни у овом захтеву повратка Смртне казне!!!!

Gost

2016-07-21 12:09

Zbog Nasilja nad malom decom........,

Gost

2016-08-06 13:51

Zato sto ke oduzimanjem prava na zivot drugom coveku automatski lisio i sebe istog prava.
Zato sto ne zelim celog zivota da radio i od svoje postene zarade da placam obroke, negu, med. negu olosu, vec zelim da ta sredstva idu na nesto korisno i humano. Ima mnogo vise ljudi u nasoj zemlji kojima je neophodno obezbedidi tri obroka dnevno, a koji nisu u mogucnosti da ih sami zarade.

Gost

2016-09-10 18:17

Da, ja sam za to da se vrati smrtna kazna i da se primenjuje nad svim bolesnim umovima, pedofilima, sexualnim manijacima, ubicama, sadistima i kidnaperima... I to, prvenstveno nad onima koji svoje bolesne porive izlivaju nad nevinom decicom! Nezavisno od doba starosti izvrsioca, makar to bio i maloletnik! Bolesne mozgove treba saseci u korenu. Lose, nezdravo seme nije neophodno, niti potrebno ni jednom drustvu, ma koja zemlja to bila! Macka kao zivotinja ne jede dzaba svoj okot. Svaki put kada okot nije zdrav, svaka macka pojede sopstvenu "decu"!!! Dosta je bilo tolerisanja umobolnih ubica i pedofila! Smrtna kazna -- da vise nikome ne padne napamet da siluje i ubije neko dete!

Gost

2017-01-23 10:06

Zatoo sto je u nasoj drzavi sve vise ubica, manijakaa I ostalih. Ako je isti ( ista ) bolestan na lecenje ili neka sam sebi presudi a ne drugima . I pod hitno treba uvesti takvu kaznu. Najpre ga muciti da dobro oseti bol pa tek onda na smart.