BOJKOT GEJ PARADE U BEOGRADU PLANIRANU ZA SEPTEMBAR 2011
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji BOJKOT GEJ PARADE U BEOGRADU PLANIRANU ZA SEPTEMBAR 2011
Gost |
#22011-08-16 22:59Pederisanje nije seksualna orijentacija, nego zanimanje. Na čast vam bio savaki $$$ koji iskamčite od EU brukajući nas (5000 policajca moralo da interveniše, a parada uspela!? FUJ!), a koji će naši potomci vraćati stotinama godina. |
Gost |
#52011-08-17 02:52Никад неће проћи у Србији. И ако, не дај Боже, одрже ту параду, ништа неће постоћи, само ће да погоршају ствари...које уопште нису лоше по њих ! |
Gost |
#62011-08-17 03:29Не брукајте нас више и маните се од педера,обратите пажњу на хиљаде и хиљаде нормалних младих људи којима у овој земљи нисте обезбедили никакву перспективу!Па зар је новац баш битнији од свега,аман !!!!!!!!!!!!!! |
Gost |
#82011-08-17 12:57Докле више да се шетају докле више да Србију буде земља педера,шта они мисле да ће постићи са овим мени није јасно,али знам само једно да ово са овом парадом којом мисле да је изведу поново неће изаћи на добро!!! Јер много је људи гладно и бесно,много је деце по улицама много је оних којима је више доста овога,устаће народ и ставиће тачку на све! Боље да су изградили домове за децу,да су улозили још у Србију да се боре за Србију,уместо што ће да шетају Педере! |
Gost |
#102011-08-17 14:30peticija je dobra ideja i smatram da narod mora da se digne u sto vecem broju i da izadje na ulice beograda i u svim ostalim gradovima u srbiji da protestuje protiv odrzavanja parade "ponosa" jer smatram da je to bolest koju mora mo leciti i spreciti da se i dalje siri i takodje mislim da je to najvece zlo...u slucaju da protesti pred odrzavanja parade ne urode plodom i stranke odluce da se ona ipak odrzi smatram da se na dan parade mora podici bar 100.000 ljudi iz cele srbije i da se po svaku cenu razbije ta sramna antimoralna parada! |
Gost |
#122011-08-18 18:06To je nenormalno, bolest, ali neka bude njihov problem.Srbija ovog trenutka ima preca posla. Njihovo kreveljenje, neka ostave za sebe kuci, mi to netrebamo da gledamo |
Gost |
#132011-08-18 18:28Vidim da u odabiru drzave, drzava Srbija NE POSTOJI ! Da li je moguce da, a to sam primetio i na drugim sajtovima, jos uvek ne postojimo kao drzava, vec nas vode kao zajednicka drzava Srbija i Crna Gora. Iako mi to jako smeta, ipak sam potpisao peticiju jer mi ovo drugo zbog cega se peticija potpisuje jos vise smeta ! |
Gost |
#142011-08-18 18:38 JA sam malo stariji, kažu srednjih godina, i možda me je ovo vreme pregazilo pa kao neshvatam savremene tokove ito. Ali dragi moji brak je zajednica muškarca i žene i dete ima oca i majku i tako je od kada postoji sveta i veka i do samog kraja.Ne nisam ja preterano religiozan,ni nazadnih shvatanja.Neka svako radi što mu pričinjava zadovoljstvo, ali nesme da ugrožava moral, zakon ili drugu osobu.Mislim da je sve ovo čist egzibicionizam gej populacije i ako ničim drugim nemate da privučete pažnju ne morate ni svojom orjentacijom.Jer ipak je to Vaša privatna stvar i nemora da intreresuje nikog drugog. |
strejt |
#152011-08-18 20:31sta bre znaci ovo paradiranje pedera? sta sad treba i mi strejt da paradiramo? ajde bre jebite se gde hocete nas to ne zanima ali nemojte da kvarite ovu omladinu ionako su vec iskvareni, sramota velika a i ovi politicari koji podrzavaju tu bruku mrs iz srbije jer su i oni pederi pa im je to normalno. bolje bi bilo da pogledaju malo ovaj napaceni i gladni narod a ne pedere |
Gost |
#162011-08-19 01:53Konačno da neko ima hrabrosti da pruži javno šansu ljudima koji su normalni(normalno vaspitani,normalno prirodno i biblijski heteroseksualni, normalno porodični...) da izraze mišljenje protiv NENORMALNE POJAVE KOJA SE NENORMALNO NAMEĆE KAO DA JE N O R M A L NA - FUJ. U ime budućnosti, dece, morala i zdravlja neka parada našu zemlju zaobilazi u VELIKOM LUKU !!!,Normalan čovek |
Gost |
#172011-08-19 09:14Bruka i sramota, Ponovo, valjda nikad nismo ni prestali sa Zapada kopiramo sve najgore. Gejevi lezbejke nisu potrbni Srbiji, vec deca, zdrava deca koja ce odrastati u zadravoj sredini. |
Gost |
#182011-08-19 11:15Apsolutno sam protiv nasilja. Ako parade ipak bude treba je ignorisati. Takodje imam predlog. Ako vlast odluci da parade bude, pokrenite peticiju da javni servis RTS o tome ne izvestava ni na koji nacin. |
Gost |
#192011-08-19 12:05ŠTO VIŠE LJUDI DA SE ODREDI SPRAM OVE BOLESTI, TO BOLJE ZA ZDRAVIJI SVET. |
MIGUAR |
#202011-08-19 12:10SVET JE SVE VIŠE BOLESTAN - OVU BOLEST FINANSIRAJU VELIKI SISTEMI KOJI ĆE DA SE URUŠE KAO KULE OD KARATA |
Gost |
#222011-08-20 11:13svda treba i na svim medijima i uvek isticati da je to "PARADA SRAMA". bludnih i izocacenih umova novog svedskog poretka!!!! isticem i cvrsto sam ubedjen da je pravoslavno hriscanstvo spasenje ovoga sveta, a da nije dan od tih sramnih i izopacenih pedera nije hriscanin, izato mi kao hriscani se gnusamo tih pojava i takvih ljudi. ja kao hriscanin mogu samo da ih zalim svestan toga kako ce oni goreti u paklu !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Gost |
#232011-08-20 11:56Definitivno treba promeniti kurs ove zemlje ukoliko zeli da sacuva dostojanstvo i porodice. Nije sve sto je evropsko i demokratsko ispravno. Ovde su pogresno shvacene demokratske ideje i uvaljuju nam se njihove tekovine o kojima ni oni sami ne znaju sta da misle jer se njihove porodice urusavaju. Radi se o jakim homoseksualnim lobijima u svetu koji uspevaju da ulaze na mala vrata sistema drzava. Sta je apsurd? Po cenu nekog fiktivnog ulaska u Evropu, nasa deca treba da budu bombardovana serijama i filmovima o duplim tatama ili mamama? Meni takva Evropa, sa gubitkom vere i poremecena - ne treba! |
salens Gost |
#242011-08-20 13:00Sa gađenjem posmatram period od poslednjih desetak godina, od kada su ovi furunaši i pozadinci krenuli u "osvajanje" Srbije. I sama reč PONOS mi se zgadila i sve ređe je upotrebljavam. |
|
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Слобода за Андреjа Гњота!
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
5253 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za oslobađanje političkih zatvorenika!
2652 Kreirano: 2025-04-24
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
3392 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVU DISCIPLINSKOG POSTUPKA PROTIV PROFESORA SINIŠE AVRAMOVA
1370 Kreirano: 2025-05-10
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
2554 Kreirano: 2025-04-18
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
1254 Kreirano: 2025-05-05
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5491 Kreirano: 2025-04-17
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
367 Kreirano: 2025-05-09
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11842 Kreirano: 2025-02-13
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
295 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
952 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3189 Kreirano: 2025-04-28
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
2849 Kreirano: 2025-02-07
NE DAMO ROGOZNU!
2428 Kreirano: 2025-04-27
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2034 Kreirano: 2025-04-30
Имате право на свог Патријарха!Искористите je?!
75 Kreirano: 2025-05-12
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
631 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6086 Kreirano: 2025-03-04
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5581 Kreirano: 2025-04-16
Ukinuti odluku o poreskim zonama u opštini Novi Bečej, jer je neosnovana i vratiti stare zone
57 Kreirano: 2025-05-13