BRANILA CERKU OD NASILNIKA-DOBILA ZATVOR
Neverovatna presuda , da li mi to suzbijamo nasilje ili ga podrzavamo . Sramotno za ovu malu drzavu , odosmo niz stranputicu , ma niko me nebi sprecio da napadaca (visestrukog)ne unistim da sam ne daj boze to dozivela. Mirjana , drzi se i bori se , uz nasu pomoc !
Subjekt
Presuda koja nema veze sa pravdom. Ne znam sta bih rekao...jebem vam mater svima pocevsi od Zore Jamusakov pa nadalje.
:(
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kao dete sam bila zrtva pedofila i nista nije ucinjeno, on se slobodno seta i stanuje i dalje blizu skole gde verovatno i dalje nalazi zrtve, jedina sankcija je to sto je ostao bez posla (nastavnik u osnovnoj skoli). Sramota za sve.
Teško je uočljiva...
eeee
Ne zelim da komentarisem... mnogo ljudi mnogo cudi... Neko bi me shvatio pogresno tako da necu reci nista... Ja cu svoju decu braniti a svakog ko me okrivi ili pokusa da ih napada imace velike probleme... Bitno je samo reci ja nisam jaka ali znam da je skup ljudi jaci i od pojedinca i od drzave tako da to je to!!!...
Sramota sta se ovde desava , pa zar majka nema pravo da zastiti svoje dete i zbog toga mora u zatvor!!!!Ja sam majka dvoje dece i isto tako bih reagovala , a mozda jos i gore . Zivim za moju decu i ja ih ne tucem i ne sikaniram , a kamoli drugi. Cinjenica je da nasa deca nemaju nikakvu zastitu i da ovde sto si veci ludjak i manijak dobro prolazis , a posteni nagrabuse....
| This discussion has been closed. |