Podrska Sasku
Re:
Diferent... kada si tako fin covek ostavi adresu da ostale barabe lepo dodju kod tebe, jer kod tebe mozda dobiju i meze.A mozda ih i ponudis sa zenom.Pa onda ga lepo prijavis policiji a baraba dobije i 51. prijavu,pa nastavi tako dalje kod svih koji dele tvoje misljenje a on samo nastavi da nize prijave.Nemoj da se sekiras ima tih baraba koliko zelis, samo ostavi adresu.Ne razumem pametnjakovice koji brane takve barabe kojima nista sveto nije...
Re: Re: Re:
Draga razumemo mi sta Vas uce na fakultetu. I jasno je da niko od nas ne zna kako bih se poneo u tim trenucima a isto tako svako ali bas svako ko ima decu bio on jaci ili slabiji od provalnika ce ih braniti. To su instikti roditelja. To rade i zivotinje. Ne zato sto nemaju dovoljno soli u glavi nego sto je to prirodno. Prema tome svi mi koji smo roditelji ukljucujuci tu i Sasinu zenu da on nije bio kod kuce, pokusala bi da zastiti decu. I iskreno u tim trenucima zivoti nase dece su najvazniji. Nema se tu vremena za razmisljanje ili on ili tvoja deca. Steta je za svaki zivot koji se ugasi ali neki su ipak to mogli da izbegnu (tu mislim na provalnika). Privatna svojina treba da bude zasticena. Nesmete se u svom domu osecati nesigurno.
Potpuno podrzavam dijelo, i sobzirom da imam malo dijete, mogu razumijem situaciju. strah i kombinaciji sa adrenalinom. covjek je branio svoju porodicu.
Koliko god su oni Ameri devijantni, svaka njima cast za zakon o privatnom vlasnistvu odnosno privatnom posjedu. Tamo nebi trebalio da peticiju pisemo, covjek nebi ni bio u pritvoru.
Dario Garic
Re: razmislite
#125: glas razuma - razmislite
Ma daj nelupaj. Mi u srbiji uvek preuvelicavamo. Samo pokvaren um kao tvoj moze da smisli takvu glupost da pozoves komsiju na kafu pa ga ubijes. Alo pa u srbiji se komsije ubijaju bez poziva na kafu, nago sami zbog metra neobradivog zemljista. Ma niko ne bi smeo da sa bilo kakvim oruzjem i to kroz prozor udje u stan. Sta bi ti kao glas razuma uradio-la. Pokusao-la da ga urazumis? Covek je branio svoju imovinu i zivote svoje porodice. Nemoj smisljati teoriju zavere.
Re: Re:
A ti to znas? Samim ulaskom provalnika sa oruzjem zivot njegov i njegove porodice bio je ugrozen. Kako neko moze da zna dali je provalnik sa srafcigerom dosao da odvrce srafofe ili da ubode. Nije sasko psiholog da bi to znao, a cisto sumnjam da bi i oni znali. Nije normalno da neko nocu udje kroz prozor sa oruzjem a da vlasnik kuce nesme da se brani. Nerviras ljude svojim stavovima. Daj svoju adresu pa da dobronamerni lopovi mogu da udju . Normalno ti ces prepoznati ko ti nece ugroziti zivot ni tebi ni porodici.
Ne mogu da verujem da je ovaj nedužni čovek sada u zatvoru, u društvu kriminalaca. Pitam sudiju koji je doneo odluku o hapšenju: kako bi on reagovao da se ovo njemu desilo? Zar neko može usred noći u paničnom strahu da proceni šta je to nužna samoodbrana, čime je provalnik sve naoružan, koliko može da bude svirep, koliko saučesnika ima itd. Nadajmo se da će ovaj naš protest i podrška Saši privesti razumu naše delioce pravde!
Re:
Re: Isus nas uci da trebamo oprastati a rekao je i da cemo biti ubijani..ja ne znam sta bi uradio na njegovom mestu ali mislim da nije ga trebao ubiti
| This discussion has been closed. |