Podrska Sasku
Subjekt
Treba ga nagraditi a ne suditi mu!!!
Re: Ovo stvarno nije trebalo da se desi!
Ne daj Bože nikome da se desi to što se desilo Sašku!
F. Glončak
P. S.
PODRZAVAM APSOLUTNO PETICIJU OVE VRSTE IAKO NE POZNAJEM COVEKA, ALI POZNAJEM OSECAJ KADA TI TVOJA SOPSTVENA DRZAVA I ZAKON NE DOZVOLJAVAJU DA BRANIS SEBE, SVOJU PORODICU, SVOJU IMOVINU I SVOJ PONOS I INTEGRITET LICNOSTI!!! Imati pravo da bezis kao p...a ispred g.vn..a koje nece da radi nego krade, otima, ubija i maltretira postene ljude, e takvo pravo mi ne treba jer to je jedino pravo koje nam nas zakon u Srbiji dozvoljava, da budemo p.c.e od ljudi, da ne smemo da imamo svoj ponos, da ga duvamo svima pa cak i ljudima van zakona, koji nba kraju imaju veca prava nego posten gradjanin!!! GDE JE NESTALA CASNA I POSTENA SRBIJA??? GDE JE NESTAO PONOSNI I CASNI SRPSKI VITEZ KOJI STITI I POMAZE SLABIJE??? CINI MI SE U OVOJ DEMOKRATIJI!!! J.B.M ti DEMOKRATIJU!!!
Re:
ZELIM TI OD SRCA DA DOZIVIS DA TE NEKI MAJMUN MALTRETIRA, DA TI NEKO POKUSA UKRASTI NESTO TVOJE LICNO, DA TI UGROZI ZIVOT NAJMILIJIMA PA BIH TE POSLE TOGA PITAO DA LI ISTO MISLIS, DA I TAKAV COVEK IMA PRAVA NA ZIVOT! MOZDA I IMA, ALI PO MENI IZA RESETAKA ZA CEO ZIVOT, ALI KOD NAS NE POSTOJE SANSE ZA TAKO NESTO JER NEKI PREDSEDNIK DA BI DOBIO NEKOLIKO GLASOVA NA IZBORIMA POMILUJE I NAJVECE KRIMINALCE, A DA NE PRICAMO O JOS VECIM I KRUPNIJIM STVARIMA!!! mA DA MISLIM DA JE SA COVEKOM TVOJIH GLEDISTA, BESPREDMETNO I PRICATI, A KAMO LI POKUSATI DA MU OTVORIS OCI!!! TAKVI KAO TI I DONOSE OVAKVE SULUDE ZAKONE U KOJIMA KRIMINALCI IMAJU VECA PRAVA OD POSTENOG COVEKA!!!
\
podeljeno i na našoj FB stranici
Goran
Da ali tako je on mogao da oduzme jedan a mozda i vise zivota u tudjoj kuci, postavlja se pitanje sta ce on u njoj i kakva nuzna odbrana i prekoracenje treba odmah takve lisiti zivota ili ce oni drugom uzeti....
podrška
https://www.facebook.com/pages/Svi-Zajecarci-na-Fejsu/232115018548?ref=tn_tnmn
Re:
#1: - ...čitam komentare pa mi nije jasno o kojoj demokratiji vi pričate,ovo je čist kapitalizam...,šti se tiče Saška i ja bih isto uradio,verovatno napadača nikad nebi ni našli...
| This discussion has been closed. |