Peticija protiv preseljenja skole
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija protiv preseljenja skole
Gost |
#262013-06-09 20:17Nadam se da ce imati znacenje...pomalo sam skeptik, poucen losim iskustvom sa "vladajucom garniturom". |
Još jedan roditelj |
#27 Re:2013-06-09 20:25Prvo - ko kaže da je kraj (kakav Vi priželjkujete) izvestan? Drugo - nadam se da ja imam pogrešnu sliku o tome kako vidite nas roditelje i decu u ovoj akciji (sa motkama i zviždaljkama?!) Ovo su malo drugačije demonstracije od onih koje su bile 90-ih, izuzetno mirne i pristojne i bez uplitanja političkih stavova. Mada bi trebalo i verovatno imalo većeg efekta kada bi svako nezadovoljstvo izražavali na takav način, da jasno i glasno pokažemo svoje lice i izraz na njemu, da stanemo iza svojih nezadovoljstava i zahteva, a ne da ostavljamo utisak kako nam nije stalo i kako smo tek počeli da trpimo pa možemo još, imamo snage na pretek. |
Roditelj iz nove skole |
#28 nova skola2013-06-09 20:48 Zasto o novoj skoli pricate kao da je stala?Moje dete ide u novu skolu i nista mu ne fali,nije se smrzlo tokom zime, nije pregazeno,nastavnici su dobri,idu na takmicenja,dobijaju nagrade.Pricate kao da ste kaznjeni sto morate da se preselite.Nova skola nije zatvor,nova skola je dobra skola. |
Roditelj iz Stare škole |
#29 Re: nova skola2013-06-09 20:56#28: Roditelj iz nove skole - nova skola Ako smo svi zadovoljni svojim prostorima, i ako je svima dobro, tim bolje. Podržite i vi roditelji iz Nove škole našu peticiju. |
Gost |
#302013-06-09 21:01Velika sramota za Majdanpek, i ovako smo srozani do najnize tacke, jos i autenticnu i tradicionalnu staru skolu, koja je skola sa renomeom u regionu i dalje treba da nam oskrnave!!! SRAMOTA BRE!!! NE DAMO!!! |
Gost |
#32 Djordje Djole Dragošan2013-06-09 23:59Neka ljudi koji su doneli ovakvu odluku izbroje koliko ulica treba da predju osnovci iz gornjeg dela grada da bi stigli do OŠ 12. septembar...Kada su nas, školske 69-70, delili po razredima i pola učenika poslali u novoosnovanu školu, ne mogu da vam opišem koliko je suza proliveno,niko nije hteo da ode ali...moralo se. Ako je po logici, vreme je da se deca vrate matičnoj školi a srednjoškolci da odu tamo gde je i gimnazija oduvek bila.Znači, svako svome! I nije mi jasno kome je i zašto palo na pamet da stvari izvrne naopako, bez ikakve logike. |
Anastasija |
#33 Re: realizam i renesansa2013-06-10 12:38#9: prosvetar k - realizam i renesansa Ako je "po vama" ovo borba protiv vetrenjaca, imam osecaj da ste vi deo tog tima vetrenjaca... Iskreno ne vidim kako se neko sa toliko pesimizma obraca nasim sugradjanima koji decu uce i podrzavaju u jednoj akciji koja za cilj ima OPSTE DOBRO... uce ih svojim primerom da se od cilja ne odustaje ma kako to izgledalo nemoguce... Jos tamo nekih '80-tih se ova ideja spominjala, ali nije se nista od toga dogodilo... srecom!!! To sto broj ucenika opada ne mora da znaci da Majdanpek nema nadu, naprotiv treba sacuvati ovu skolu I tradiciju!!! Sta ce biti sa srednjom skolom??? Hoce li se to ostaviti pacovima, slepim misevima I korovu??? Zasto njen izgled nije "lako resiv problem"???? Ako bi to resili imali bi vise dece u srednjim skolama, ne samo iz Majdanpeka vec I okoline.... Pesimizmu ovde nije mesto!!! Deca su to! Oni su optimisti I treba ih tako odgajati I vaspitavati!!! |
Gost |
#34 Re: Re: Re: realizam i renesansa2013-06-10 12:45Naravno da je vazno obrazovanje a li je jako vazno i gde se to obrazovanje obavlja!!!!
|
Gost |
#35 Re: Djordje Djole Dragošan2013-06-10 12:48Tacno tako!!! Sta ce biti sad sa srednjom skolom?!?!? Hoce li tamo sad korov i slepi misevi da se obrazuju?!?!?! Hoce li tako da privuku djake iz ostalih okolnih mesta pa cak i opstina?!?!?!?
|
Gost |
#36 Porska2013-06-10 13:02Dragi nasi "novoskolci" a i roditelji dece koja pohadjaju nastavu u "novoj skoli" budite dobri pa podrzite ovu akciju!!! Deca su to!!! A Boze zdravlja bice jos dosta generacija koja ce se tu igrati obrazovati i izrasti u dobre ljude!!! |
Gost |
#372013-06-10 19:51Zaustavimo nerazumne ljude i nepromišljene političare kojima su škole, sport, poljoprivreda sredstvo a ne cilj... |
Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)
2013-06-10 20:21- Date of removal: 2013-06-10
- Razlog uklanjanja: Zbog govora mrznje
Gost |
#392013-06-10 21:44nedamo da se stara skola preseli i ja sam uz vas moji sugradjani. |
Gost |
#402013-06-11 17:13Sta da se kaze a da ne bude suvisno,bez obzira sto sam pohadjao STARU SKOLU ne sme biti selidbe,sve ostalo je suvisno reci!!!!!A ovi politicari ili koji vec odlucuju o tome....... STRASNO!!!!! |
Gost |
#412013-06-11 20:59При нас има поговорка "Прост народ,слаба държава" Премахват учлищата, защото колкото по не са образовани хората, толкова по-лесно се управляват. |
|
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
4241 Kreirano: 2025-06-24
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2384 Kreirano: 2025-06-12
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1506 Kreirano: 2025-06-16
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1245 Kreirano: 2025-06-29
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
847 Kreirano: 2025-06-18
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8591 Kreirano: 2025-06-12
Zabrana ulaska Jelene Karleuše u BiH zbog uvreda žrtvama genocida u Srebrenici"
697 Kreirano: 2025-07-11
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5464 Kreirano: 2025-05-25
Hitno uklanjanje mobilne bazne stanice
468 Kreirano: 2025-06-19
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
3237 Kreirano: 2025-02-07
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
342 Kreirano: 2025-07-06
Петиција за смену Загорке Доловац
306 Kreirano: 2025-06-26
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
251 Kreirano: 2025-06-19
Zaustavimo trovanje pepelom – Zaštitimo sela u okolini termoelektrane!
237 Kreirano: 2025-07-08
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
171 Kreirano: 2025-07-06
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
198 Kreirano: 2025-06-04
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1567 Kreirano: 2025-06-08
ZA PRAVEDNIJE CENE KOMUNALNIH USLUGA - IGAZSÁGOSABB KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁS ÁRAKÉRT
155 Kreirano: 2025-06-16
Djeca iz OS "Oktoih" ne smiju biti premjestena u druge skole!
152 Kreirano: 2025-06-18
Pozivamo vas da potpišete peticiju za postavljanje filtera za vodu u osnovnim školama u Čoki zbog prevelike koncetracije arsena
125 Kreirano: 2025-06-22