REVOLUCIJA Boris Malagurski

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji REVOLUCIJA Boris Malagurski

Gost

2013-12-23 16:00

Borise,odlično si setio da o globalnim problemima govoriš na jedan veoma sarkastičan način i to je put jel bez sarkazma nema ni gledanosti a bez gledanosti nema ni kritične mase ( revolucije) ja i ti se poznajemo neću se ovde javno predstavljati ali reći ću ti kad se sretnemo na happy ako te bude zanimalo ko sam ....... moj predlog za neke naredne emisije je da se malo pozabaviš hiper marketima i šoping molovima koji su navodno ušli u zemlju kao "jeftiniji" a u suštini su samo povećali marže i smanjili proizvođačke cene što znači da narod plaća skuplje a nesrećni proizvođač prodaje jeftinije treba da se napravi piramida koja pokazuje koliko hiper marketi i šoping molovi (robne kuće) utiču na kašnjenje svih plaćanja u srbiji kako uslovljavaju proizvođače da im robu daju u bezcenje sa ogromnim rokom plaćanja ( i preko godinu dana) i to za posledicu ima kašnjenje plaćanja svega ostalog jel više proizvođač ne može da kupi repromaterijal nego mora da kasni ne može da plati reklamu i pravi haos u celom sistemu od mene toliko.... pozdrav V.R

Gost

2014-03-06 10:00

Svi vodeci politicari trebalo bi da budu sklonjeni sa scene. Na scenu treba da dodje Branko Dragas i ljudi strucni- dokazani privrednici i strucnjaci.
Ovaj Vucic samo sto nije eksplodirao od svoje velicine.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-03-06 13:01

Gost

2014-03-10 09:38

Naravno da mislim da je Malagursky sjajan i da je sav njegov rad izvanredan i uvek cu podrzavati svaku njegovu akciju. Kao i Branka Dragasa.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-03-10 13:09