DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Da se upoznajemo ?
Ali ja nisam bogat i jak kao Kristijan
ne umem da psujem da se bijem
ne pijem ne pusim ne slikam se u drustvu kao vecina ono ala devedesete ono ja kao u sredini
Ejj bitna je dusa ostalo sve je sporedno
Da te pitam sta zbaci za tebe rec ljubav al iskreno
Pa.. kakva stvar.. voleti na neki nacin svoj.. Pa to i jeste ono pravo.. voleti na svoj nacin, jer samo tako se moze voleti.. svaki napor voleti onako kako neko ocekuje rusi ljubav. Ne treba da nas plasi ono neobicno, sto u necijoj ljubav osetimo.. treba da nas plasi ono, sto ne osetimo..
auu kakve reci oseca se da si emotivac
Umetnik, umetnik samo tvoje lepote
Sta sam ja pored tebe aa.. nista.. samo jos neka tvoja stvar..
nemoj ja tebe mozda ne zasluzujem
Neka Sandra i ova tisina.. je tako dobra..
Steta to necu imati priliku da te upoznajem, barem u prolazu..
Ne stigoh da ga pitam kako mu ime ehh..
MAJA NIKOLIC JE OBICNA KURVETINA NOSI DZEMPER I TO BEZ BRUSA SVE SE VIDI A NAPOLJU IMA ODRASLO DETE SRAMOTA I TO SE ZOVE MAJKA, MAJKA KAO ONA NOSI DUBOKI DEKOLTE , MINICE ONA JE OBICNA KURVETINA KOJE MOZEMO NACI U BILO KOJOJ BEOGRADSKOJ KAFANI U SITNE SATE ONO KAD GAZDA SPUSTA ZAVESU A SVI JE JEBU ONA JE KURVA
MAJKA KOJA NOSI MINICE DEKOLTE I KOJA POKAZUJE DUPE KAO STO JE POKAZALA NA FARMI TO JE DROLJA KURVA DELI SVAKOME NEKE LEKCIJE PONASANJA PA MOJA ZENA NE NOSI MINICE NI DEKOLTE NOSILA JE KAD BILA KLINKA SADA VISE NEMA NA OVOJ FARMI SVE SRPKINJE NA FARMI SU KURVE A TO JE CINJENICA
STANIJA RADI U ELITNOJ PROSTITUCIJI PA POGLEDAJTE NJENE SLIKE NA INSTAGRAMU, FEJSBUKU, TVITERU KURVA A MAMA JOJ DOBRA NJU TREBA JEBATI
STANIJA IMA 30 I NESTO NIJE UDATA NEMA DECU A ONAJ KOJE BUDE OZENIO KAKAV BLAM I SRAMOTA ZA DECKA DA OZENIS DROLJU KOJA SE JAVNO SLIKA POLUGOLA U MEDIJAMA JA JE NEBI POZELEO NI ZA ZENU NI ZA MAJKU MOJE DECE
I POSLE SE RODITELJI CUDE ZASTO NJIHOVI SINOVI JOS NISU OZENJENI PA KAKO NADJU POSTENU, NORMALNU CURU U OVOJ ZEMLJI ? SVAKA KLINKA SE UGLEDA NA TE KURVICE
prijtatelju u Beogradu da nadjes normalnu curu koja ne nosi stikle ? dekolte ? minice ? sminku ? .. tesko . Svaki stranac kad dolazi u Beograd, prvo sto vidi to su cure, ali te cure koje setkaju u Knez Mihajlovoj nisu za udaju a kamoli za postovanje
znaj ovo nemoj da juris da proganjas takve cure, ponizavas sebe i svoju dobrotu
| This discussion has been closed. |
Brate nemoj da se stidis niko nema ovde osim vas dvoje ma samo lagano