DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
ne znam sta da ti preporucujem , izbegavaj zene iz grada, idi na selo, ali posto tamo nema skoro vise omladine, brate ne znam sta da ti kazem, samo ne catuj na fejs, toliko.
ja brate imam predlog, nadji jednu skromnu curu, koja nije materijalista, koja ne drzi po kuci 4, 5 kerova pitbula ili rotvajlera, jedna koja redovno ide u crkvu, koja je cista
kad kazes cista na sta mislis ?
koja se nije razumes ?
cura koja izlazi svaki vikend u kafic diskoteku, to izbegavaj
Idealna zena ne postoji kao sto ne postoji idealan muskarac, moras da razumes zene i njene potrebe
Zene osecaju sigurnost kada im muskarac dozvoli da udju u njegov unutrasnji svet
Zene sinko, imaju potrebu da osecaju emotivnu povezanost
ali moras da imas slobodu kad si u vezi , ja imam jedno pitanje. Sta je zajednicko sledecim primerima zenskog ponasanja ?
Zena te hvata za ruku dok se vas zajedno setate.
Pitate da li je sve u redu, posto ste izuzetno cutljivi
Ukazuje ti na nesto lepo sto je primetila dok se zajedno vozite
Pita te da li ti se svidja kako je rasporedila saksije sa cvecem u dnevnoj sobi
Moli te kasno uvece da pricas o vasoj emotivnoj vezi
Detaljno ti prepricava njen razgovor s tvojoj sestrom
Zeli da zna sve o tome kako je bilo na poslu tog dana
Ovlas te poljubi dok se mimoilazite u hodniku
Pokazuje ti novi par cipela koje je kupila na rasprodaji
SVE SU TO NACINI NA KOJE ZENA POKUSAVA DA SE POVEZE S TOBOM
sve je to lepo ali moja zena me ostavila
Sledeci sedi konsultacija 50 evra sedi
kazi moze caj ?
Doktor Love, kako privuci srodnu dusu u Srbiji ?
U Srbiji ? hehehe.. tesko
Vec smo dali neka uosptena upustva kako privuci srodnu dusu. Potrebno je da se pripremite fizicki, mentalno, emotivno i duhovno a zatim da se nadata i strljivo cekate. Ne samo sto morate biti strljivi, sto je samo po sebi tezak ali tezak zadatak, vec ni jednog trena ne smete gubiti nadu. Tako cete poslati magnet koji ce privuci srodnu dusu.
Stani neko mi zvoni na vratima ovde se radi non stop mladicu moj samo trenutak
Doktore jel mozete da me primite ?
Zao mi je, ali..
Samo da zavrsim sa jednim klijentom odmah cu
Ja se zaista izvinjavam hehe, dakle.
Dok cekate, mozete uraditi mnogo toga. Najvaznije je da zaboravite proslost. Oslobodite se tereta proslosti. Posle toga oseticete se neverovatno slobodno. Moze se ukazati potreba da ovu vezbu ponovite vise puta dok se ne oslobodite svega iz proslosti sto je nepotrebno.
Ali kada da pocnem sa tim vezbama ?
Posle posta, mladicu, do 7 januara
Sledeci, sedite 50 evra
Moja zena se stalno sminka dakle ce ona ovako doktore ne znam
| This discussion has been closed. |
Sad cu da ti objasnim, kad stoji riba u diskoteci sama sta ona ceka ? da je startujes a sad ovo, kad vidis ribu odnosno kurva koja ceka da je neko startuje na ulici to je ? kurva, nema razlike izmedju jednoga i drugoga, to zapamti. U diskoteci klinka je nasminkana, seksi obucena a kurva na troatuaru ? ISTO ZATO NE IDI PO TIM BORDELIMA JER TAMO NECES NACI SRECU