DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Re:
Ja vise necu gledati ,nema svhe takav mediski rat protiv Kristijana jos video nisam . To moze samo u raspaloj zemlji gde vlada blam ,blud , i nerad Sram ih bilo i produkcije ,rezije i svih manipulanata vezanih za ovaj projekat
Ne znam da li ce nesto ovo pomoci ali cela moja porodica se bori protiv lazi i nepravde koja je naneta Kristijanu u slucaju Farme 6. Ne znam ni koliko je pametno da se vrati ,jako je povredjen postupkom produkcije . Dok su oni spavali ,pijani,trznili se ceo dan, on je brinuo o milim dragim zivotinjama ,imanju,nikada necu zaboraviti kako je propao u onu rupu spasavajuci ovcu, na mestu je mogao da polomi kicmu. Smejali su mu se kod toaleta Vlada Stanojevic Rade i Jelena Krunic,- posten covek uvek strada, a on je na farmi bio i posten i iskren i vredan - i nemojte komentarisati njegovu proslost koja se ne tice ovog konkretnog slucaja - velika sramota za TV PINK i 24 casovnu promociju i glorifikaciju pijanaca ,prostitutki ,svalerisanja i zaraza. Sto puta smo videli kako ide po imanju nocu,skuplja njihove bacene flasice,maramice,otpatke od slatkisa koje bacaju svuda,jako mi ga je zao .to je sve.
KRISTIJANE VRATI SE DA DRHTI KLOSARIJA IZ PALANACKIH SOKAKA!!!
MORA DA SE ZNA GDE JE KOME MESTO,,,,,,,
Sandra
Produkcija da ima u obzir da su vraceni Vesna Rivas i Goca Bozinovska nakon ociglednog fizickog okrsaja. Za razliku od Kristijana gde se nevidi udrac.
| This discussion has been closed. |