DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Isprovociran covek..sve smisljeno da bi ga izbacili..
Ne gledam farmu vise, dok se Kristijan ne vrati, a ako se zaista ne vrati nema sanse da ukljucim kanal na kojoj e prikazuje farma. Treba svi da bojkotujemo i ne gledamo farmu 6. Ionako su mi se zgadili, pogotovu zenski rod a i neke muske p.... Kristijan Golubovic neopravdano izbacen s Farme,pritom je bilo zaista fizickih kontakata ranije i niko nije kaznjen,kao sto je Ivana,i polijevanje vodom je fizicko nasrtanje pa niko nije reagovao na to od strane zadruge.Pisajte farmu bez Kristijana,da im nije bilo njega ne bi nista ni zavrsili od zadataka.Ne znam ko ce sada gledati ove imbecile nesposobne.
Milici Mitrovic koja protezira kurvetinu Tamaru Djuric treba #ebati sve po spisku.
A sto barem ne izbi onu pedercinu da ti ne bude zao sto su te izbacili
!!!!!
Zato sto je prvenstveno najbolji farmer,zato sto ga nije udarijo gledao sam da se on samo salijo a da ga je udarijo on vise nebi bijo na farmi vec u nekoj bolnici.Provociraju ga ,on pobedjuje sebe vec vise puta uz pomoc Stanije i Medenice koje ga smiruju,ali im smeta jer svi vide u njemu pobednika ove farme6.Treba da ga vrate jer bez njega ova farma nema smisla ,covek je za sve a to sto ga okrivljuju da je kriminalac on ce da odgovara nece oni za njega.Treba da pobedi zasluzuje to u svakom pogledu.Kristijan do pobede!
Vi ste bolesnici! Svi do jednog! Kako vas nije sramota samo da pratite to? Sta vam je tu zanimljivo? Gledate idiote koji se samo blamiraju tamo. Jbg zdrav razum je sada privilegija... UKINUTI RIJALITI!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |